Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasasasasasasas

co to jest??

Polecane posty

Gość asasasasasasasas

mam czerwone kropki na rękach, nie zaduzo ale są. takie kropki pod skóra nie wypukłe, tak jakby mały wylew krwi podskórny.pamietacie jak wygladały malinki?to jest podobne ale nie jedna plama, tylko kilka kropek.czy ktos moze cos o tym wie??

Gość zabek113
Prawdopodobnie to zrogowacenia , ale dla pewności skontaktuj się z dermatologiem

Gość dermatolog nie pomoze
to najbardziej niedouczeni lekarze. Jeszcze nigdy mi zaden nie pomogl, a kolejki do nich sa tragiczne. Za to pomogla mi w takiej sprawie internistka (a wlasciwie pediatra) - lekarka rodzinna. Do dermatologa nigdy nie pojde. Strata czasu, pieniedzy na beznadziejne, nietrafione leki i skory, ktora czesto niszczy sie przez ich zastosowanie :O Idz do lekarza rodzinnego. Albo nawet idz w aptece popros o rade. To sa bardziej kompetentne osoby niz lekarze dermatolodzy :O

Gość zabek113
To prawda ze wielu dermatologów wypisuje drogie leki , które wcale nie pomagają. Jednak ja miałem to szczęście i trafiłem na takiego , który nie tylko wybał idealne leki , które kosztowały zaledwie 5 zł ale również były bardzo skuteczne.

Gość asasasasasasasas
czytałam w encyklopedi zdrowia ze tak MOZE sie objawiac niedobór płytek krwi!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaa przeciez to innymi słowy białaczka ale bezpaniki, ide do lekarza, ale nie do dermatologa, tez mam niechęc do nich, kase trzebią za nic, byłam kilka razy to powiedział mi ze nie mam jesc czekolady zeby nie miec pryszczy, no sorry to wiem od dzieciństwa.i za to sto złoty dac??