anna6889 0 Napisano Marzec 16, 2009 Proszę może któraś z Was tak miała,że miesiączka zaczynała się i kończyła brunatną wydzielina.Idę za kilka dni do gina,ale chciałabym wiedziec czego mogę sie spodziewać.Może to zaburzenia hormonalne,albo jeszcze coś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość She83 Napisano Marzec 16, 2009 jesli twoj okres trwa normalnie to raczej nie masz co sie tak bac. Moj okres tez jest brunatny a do tego mialam plamienia miedzy okresami. Poszlam do gina i jak sie okazalo moje jajniki produkuja za malo jednego z hormonu i teraz sie lecze luteina. Nie masz sie za bardzo co stresowac. Idz do gina i on ci powie co i jak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna6889 0 Napisano Marzec 16, 2009 Dzieki za odpowiedz.Tak tez myslalam ,ze moze to byc brak lub nadmiar jakiegos hormonu.Co prawda jest jeszcze jeden niepokojacy objaw-to bol jednego jajnika.Boli mnie przez caly cykl,raz mniej a raz wiecej,ale ciagle odczuwam tak jakby mi cos tam przeszkadzalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2009marzec Napisano Marzec 17, 2009 Też tak miałam i dostałam luteinę, ale po jakimś czasie problem wrócił. Przeszł dopiero jak urodziłam dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z mazura pazur 0 Napisano Marzec 17, 2009 Ja słyszałam, ze to normalne, bo oczyszcza się macica. Szczególnie, kiedy ta brudna krew wystepuje na poczatki i koncu okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna6889 0 Napisano Marzec 18, 2009 wlasnie jutro ide do gina i zobacze co mi powie,wiec jak bede cos wiedziec to napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach