Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna6889

brunatna krew przed i w czasie miesiączki

Polecane posty

Proszę może któraś z Was tak miała,że miesiączka zaczynała się i kończyła brunatną wydzielina.Idę za kilka dni do gina,ale chciałabym wiedziec czego mogę sie spodziewać.Może to zaburzenia hormonalne,albo jeszcze coś innego.

Gość She83
jesli twoj okres trwa normalnie to raczej nie masz co sie tak bac. Moj okres tez jest brunatny a do tego mialam plamienia miedzy okresami. Poszlam do gina i jak sie okazalo moje jajniki produkuja za malo jednego z hormonu i teraz sie lecze luteina. Nie masz sie za bardzo co stresowac. Idz do gina i on ci powie co i jak :)

Dzieki za odpowiedz.Tak tez myslalam ,ze moze to byc brak lub nadmiar jakiegos hormonu.Co prawda jest jeszcze jeden niepokojacy objaw-to bol jednego jajnika.Boli mnie przez caly cykl,raz mniej a raz wiecej,ale ciagle odczuwam tak jakby mi cos tam przeszkadzalo.

Gość 2009marzec
Też tak miałam i dostałam luteinę, ale po jakimś czasie problem wrócił. Przeszł dopiero jak urodziłam dziecko.

Ja słyszałam, ze to normalne, bo oczyszcza się macica. Szczególnie, kiedy ta brudna krew wystepuje na poczatki i koncu okresu

wlasnie jutro ide do gina i zobacze co mi powie,wiec jak bede cos wiedziec to napisze