Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rio-Rio

Utrzymywanie z ludzmi kontaktu mailowego- czuje sie wykorzystywana! Jestem zla!

Polecane posty

Gość Rio-Rio

Po skonczonych studiach umowilismy sie z kolezankami ze co jakis czas bedziemy pisaly do siebie maile co u nas slychac.Napisala do mnie kolezanka doslownie kilka zdan co u mnie slychac itd. O sobie nic nie napisala. Odpisalam jej. Mail byl bardzo dlugi. Na okolo 70 linijek na naszej klasie.Napisalam co u mnie itd, a potem na koncu zaptalam co u niej, oraz poprosilam zeby napisala cos wiecej. No i Wkurzylam sie.. Bo odpisala mi ale normalnie jej mail byl na 4 linijki! Napisala ze u niej wszytsko w porzadku i ze cieszy sie ze mi sie uklada. Jestem zla na nia i zreszta nie tylko na nia. Czesto czuje sie wykorzystywana przez ludzi. Chca abys napisala dlugiego maila ze wszytskimi szczegolami ze swojego zycia, a oni nic ci nie napisza. Bezczelne to jest. Jak ludzie moga tak sie zachowywac?

Gość Korpeto
Tak bywa.

Gość kokosnets
Nie powinnas oczekiwac ze napisze tak samo duzo jak ty.

A może napisała tak mało, bo w jej życiu nie zdarzyło się po prostu nic ciekawego czy znaczącego na tyle, żeby Cię o tym poinformować? Dlatego opisała wszystko tak oszczędnie. Nie wiem, tak tylko przypuszczam, że mogło też tak być.

Gość nie wszyscy lubia i umieja
duzo pisac. Przesadzasz