Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tunika

Powrót do tabletek antykoncepcyjnych.

Polecane posty

Hej. Chciałabym wrócić to tabletek antykoncepcyjnych. Zostały mi już przepisane i wykupiłam. Za 3 dni przylatuje mój chłopak i chciałabym już wtedy je używać,ale chodzi o to,że wczoraj powinnam mieć okres i już się denerwuję,żeby miesiączka nie wypadła w trakcie jego pobytu. Czy tabletki trzeba koniecznie przyjmowac od pierwszego dnia miesiączki?

Gość frufru
no ale teraz to już i tak po ptokach, jak okres masz mieć od wczoraj. jak zaczniesz brac pigsy to okres i tak pójdzie.

Gość frufru
jak bierzesz w pierwszy dzień okresu to antykoncepcyjnie działają od razu, ale krwawienie i tak będzie, krótsze bo krótsze, ale w trzy dni i tak się raczej nie skończy...

Przeczytaj ulotkę zanim się zabierzesz za seks!! Sorry, ale piszesz, że powrót do zażywania i nie wiesz jak się zażywa?? masakra:/

Gość frufru
a przyjmowac możesz też od siódmego dnia po rozpoczęciu miesiączki, ale wtedy przez pierwszy miesiąć dodatkowe zabezpiecznie. zreszta - poczytaj ulotkę :)

Wiem,ze trzeba przyjmowac w pierwszy dzien okresu. Moze to glupie,ze tak napisalam,ale poprostu mamy teraz rocznice i zalezalo mi,zeby wszytsko przebieglo idealnie i myslalam,ze byc mzoe istnieje inna mozliwosc.