Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarwionaaaaaaaaaaa

dostałam okres w połowie brania tab ant a krew ma okrutny zapach co to moze byc?

Polecane posty

Gość zmarwionaaaaaaaaaaa

wczoraj dostałam okres choc do końca opakowania zostało 7 tabletek mało tego krew ma bardzo dziwny zapach wrecz smierdzi starą rybą strasznie się martwie że coś się dzieje tabletki biore 6m wczesniej przed zmiana brałam 1,5roku

Gość jojojojojjjjjjj
do lekarza!!! może to być nic wielkiego, ale może byc że tabletki źle działają tzn moga kiepsko cię zabezpieczać ale może to być też poronienie bo biorac tabletki można niewiedzieć nawet o ciąży, zwłaszcza jeśli brałaś je nieregularnie lub chorowałaś.....

Gość kikutowa
ja też miałam coś takiego że w połowie opakowania dostałam lekkiego krwawnienia-okazało się że jest to owulacja. nic wielkiego-pani gin kazała mi poprostu brać proszki i się nie martwić. ale na wszelki wypadek lepiej się przebadać, bo może być to coś poważniejszego... Pozdrawiam! :)

Gość jojojojojjjjjjj
w połowie tabletek anty owulacja?? czyli tabletki niedziałają bo przecież ich działanie antykoncepcyjne to przecież hamowanie owulacji!!! Czyli to by znaczyło że mimo tabletek możesz zajść w ciąże.....