Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalka232345

jak sie ubrać do pracy w urzędzie?????????

Polecane posty

Gość kalka232345

proszę, pomóżcie. to moja pierwsza praca. nie lubię ubierać się szaro buro, jestem młodą osoba. jak się ubrać??

Gość a praca bedzie polegala
na kontaktach z petentami? Jesli nie to nie musisz sie ubierac na szaroburo w gajerek, koszule itp ;)

Gość kalka232345
nie wiem dokładnie co będę robić, raczej będę pomagać niż samodzielnie wykonywać czynności. zastanawiam sie np. czy jeśli założę czarny kostium to mogę do tego wściekle zielone rajstopki :-) no i jak z dekoltami?

Gość garsonka 8cm nad kolano
spokojna bluzka, cieliste rajstopy, niewysoki obcas do 5 cm

Gość kalka232345
mhmm..czyli zostaje nuda? :-( a co z makijażem?? odkąd się maluję zawsze mocno podkreślam oczy, bo inaczej wyglądam nieciekawie. czy to ok?

Gość moim zdaniem mozna jakiś jeden
mocniejszy akcent, zeby zaznaczyć osobowaośc...ważne żeby spódnica nie była za krótka a dekold nie za duzy.... raczej odpuścić też trzeba sobie jakies duże kolorowe wzory.... duża biżuterię itp

Gość a praca bedzie polegala
zalezy jaki urzad... U nas nikt nie narzuca, nie mamy kontaktow z petentami na codzien. Ludzie musza sie umawiac z nami na okreslone terminy albo to my jezdzimy ;) Na codzien chodzimy ubrani jak sie komu podoba. Zywe kolory, koszulki na ramiaczkach, klapki, kolezanka jest maniaczka kolorowych rajstop ;) Wiec zalezy od urzedu i od tego, czy bedziesz miala kontakt z petentami. Idz zobacz, na poczatek ubierz sie "nudno" ;)

Gość garsonka 8cm nad kolano
zacznij od stroju formalnego a potem obserwuj jak ubieraja sie inni

Gość kalka232345
dzięki za rady :-) tyle że jak się orientuję większość pracujących tam osób jest pod 50kę więc kopiowanie ich ubioru odpada :-) dokładnie chodzi o sąd