Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judith1

Sex z byłym, ale trochę inaczej

Polecane posty

Przeglądam wątki na temat sexu z byłym partnerem, ale nigdzie nie znalazłam interesującej mnie opcji. W każdym poście czai się nadzieja \"że on może do mnie wróci\" albo \"bo ja go tak bardzo kocham i nie mogę o nim zapomnieć\". A co kiedy wszystkie uczucia wygasły? W moim przypadku związek posypał się 3.5 roku temu. Przez cały ten okres nie mieliśmy żadnego kontaktu, co nie było trudne, bo wyprowadziłam się najpierw z miasta, później z Polski- w celach zawodowych. Spotykałam różnych facetów na swojej drodze, ale jakoś z żadnym się nie związałam. Nie popieram też przypadkowego sexu więc od chwili rozstania z ex z nikim nie współżyłam. Ostatnio się spotkaliśmy i nie powiem, ale chemia między nami nadal aż iskrzy. Jednak nie doszło do niczego, tak jak i kolejnym razem gdy się widzieliśmy (po prostu gadaliśmy o wszystkim i o niczym). Obydwoje się zmieniliśmy, inaczej patrzymy na życie i to co nas kiedyś łączyło. Doskonale się nam razem rozmawia, ale nie chcemy być już ze sobą- było, minęło. Nie zmienia to jednak faktu, że bardzo na mnie działa, w drugą stronę zresztą jest tak samo. Nie spotykamy się z nikim, mieszkamy dość daleko od siebie- widujemy się raczej sporadycznie. I zaczynam się zastanawiać czy nie pójść z nim do łóżka. Jasno określiliśmy już charakter naszej znajomości i jestem pewna, że nie chcę z nim być- nic z rzeczy typu \"może jak się z nim prześpię to do mnie wróci\" Ostatnio się całowaliśmy i było bardzo dobrze. Daje mi poczucie bezpieczeństwa i wiem, że mogę mu ufać. Nie obawiam się z jego strony, że stracę szacunek w jego oczach gdy już się \"bzykniemy\" Co sądzicie?

Gość Zmartwionabardzo
No skoro relacja między Wami jest w porządku to może zaproponuj taki układ? Dokładne zasady... Niech je zaakceptuje i do dzieła:P W sumie Cię podziwiam za siłę charakteru, ja bym tak chyba nie potrafiła. Też myślałam o "seksie z eks", bo mam wysokie libido, a nie mam ochoty na eksperymenty z kimś kogo nie darzę żadnym uczuciem ani komu nie ufam. Tyle, że ja bym się bała, że to nie będzie tylko seks, a początek powrotu do tego co było. Ale skoro ty jestes tego pewna, ze nie bedzie tak jak mówie.. To let's do it.