Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuupppp

w jakich szpitalach daja znieczulenie?

Polecane posty

Gość uuupppp

witam proponuje wymieniac nazwy szpitali i miasta w ktorych daja znieczulenie do porodu,czy bezplatnie czy za oplata?itd.. wiem ze w niektorych szpitalach wogole nie podaja znieczulenia:( te informacje napewno wszystkim rodzacym sie przydadza:)

Gość uuupppp
:(

Gość jestem o tym przekonana
znieczulenie za darmo dostaje sie w szpitalu w katowicach na Raciborskiej szpital im Leszczyńskiego

Gość sorrki ale .....
wszedzie daja za darmo, to placi NFZ

Gość lolololo
Nie wszędzie dają za darmo,w niektórych szpitalach trzeba za nie płacic niestety. CZMP w Łodzi,podobno tam dają za darmo.

Gość uuupppp
wszedzie?? oj nie ale fajnie by bylo:)

Gość lolololo
:D

Gość sorrki ale .....
dziwne..kiedys sie placilo 300 zl ale od poczatku 2008 roku jest za free. tyle ze anestezjolodzy mniej sie staraja jak nie maja za to kasy i zakladaja na odpierdziel sie, jestem przykladem ze tylko polowe ciala mialam znieczulona a w lewej czesci czulam wszyskto,,koszmarrrr!

Gość jania wzór nie do naśladowania

Gość uupppp

Gość uuppp

Gość ciezarowka80
A to nie jest tak że już zlikwidowali te darmowe znieczulenia? Słyszałam ze całkiem niedawno jakiś tata stał na porodówce z gotówką w ręce i nawet za pieniądze nie chcieli znieczulić rodzącej żony.... :/

Gość uuppp
dlatego piszcie gdzie daja wogole czy to za oplata czy za darmo,niewazne ale czy daja i gdzie daja??

Gość Otóż wyglada to tak
-----> ciężarówka80 wcale się nie dziwię, że nie chcieli znieczulić, bo przed założeniem ZZO trzeba przejść badania np. na krzepliwość żaden szanujący się anastezjolog nie będzie za kasę narażał się, że mu pacjentka zejdzie

Gość uuppp
podobno zdarza sie ze nawet za kase nie chca dawac ale niewiem czemu tak jest..widac juz w tym pierd...kraju juz tak jest przyjete by kobieta cierpiala tyle godzin...:(

Gość uuppp
badanie na krzepliwosc?? to kazda ciezarna powinna je przejsc chyba by sie nie wykrwawic przy porodzie:S

Gość ciezarowka80
no tak, ale przecież poród trwa tyle godzin - można to tak zaplanować żeby był czas na badania. a tu nie chcieli nic. bo w szpitalu państwowym nie ma możliwości żeby płacić za jakiekolwiek usługi. nie robią znieczulenia to nie - idź rodź prywatnie.

Gość Otóż wyglada to tak
nie wiem czy każda czy nie każda w szpitalu gdzie zamierzam rodzić przyjęło się, że trzeba przed porodem iść na prywatną wizytę do pana anestazjologa On na wizycie tłumaczy co i jak i kieruje na badania, jakie dokładnie nie wiem bo jestem przed taką wizytą Wiem jednak, że kumpeli nie chcieli znieczulić, bo nie miała badań i to było na Raciborskiej w Katowicach

Gość ciezarowka80
badania się robi na porodówce w pół godziny - laboratorium przy szpitalu państwowym jest czynne całą dobę, kwestia chęci. przyjmując na porodówkę robią komplet badań - muszą być aktualne, a nie robione ileś dni temu. widocznie tamci na porodówce nie mieli pomysłu żeby podać inny powód, dla którego nie dadzą dziewczynie znieczulenia.