Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

usg. wykrycie ciazy po1 dniu

Polecane posty

bialy oleander a powiedział Ci który tydzień ?? bo może wcześniej zaszłaś jak wiadomo okres w ciąży się zdarza.. CZYTAJCIE UWAŻNIE - dziewczyna napisała, że lekarz nie wykrył ciąży!!!

Gość dobre dobre ha ha ha
też bym chciała, żeby po jednym dniu, jeszcze przed zapłodnieniem już było widać ciążę na usg ciekawe dlaczego lekarz nie wiedział, że pomiędzy stosunkiem a zapłodnieniem może minąć kilka dni... ja jestem w 4 tyg ciąży i jeszcze na usg nie widać nic konkretnego...

wiecie co... ten ginekolog chyba specjalnie chcial zebym byla.... przepisal mi postinor duo, powiedzial ze teraz nie musze brac ale w przyszlosci moge sobie kupic... ciekawe jak go kupie jak go wycofali z polski! latalam po miescie jak glupia szukajac go, dali mi w zamian escapelle juz wzielam mam nadzieje ze nie za pozno.... naopowiadal mi bajek za ktore wzial 120 zl. radze wam zaopatrzyc sie juz teraz w tabletki "po" bo mozecie trafic na takiego kolesia jak ja... masakra

ej myslicie ze jednak moge byc w ciazy??

Gość dhf
szukal naiwnej - i znalazl ciebie, zaden lekarz na siwcie, powtarzam zaden nie jest w stanie stwierdzic ciazy po 1 dniu. jestes naprawde taka glupia ze mu uwierzylas?

z tego co wiem to tu pisze sie po to zeby uzyskac porade a nie wzajemnie po sobie jezdzic wiec jesli nie umiesz pomoc to sie nie wypowiadaj

Gość aann//
dziewczyno jak moze byc widac ciąze po 1 dniu???!!!!! Jesli w trakcie stosunku komórka jajowa połączy sie z plemnikiem to zaczyna sie dzielic i zanim zagniezdzi sie w macicy mija ok 6 dni. A na usg lekarz moze to najwczesniej stwerdzic 2-3 tygodnie po stosunku!

Gość aann//
A po ilu godzinach od tego stosunku przyjełas escapelle?

no ok ale nie wymyslilas sobie tego ja tylko lekarz ktory powienien sie na tym a nie sasiad wiec prosze mi nie ublizac! noooo ok 68 po.... ale jak wspomnialam dni teoretycznie powinny byc nie plodne i nie bylo wytrysku

znac* zapomnialam napisac...

Gość aann//
Wydaje mi sie ze jezeli ktos sie bierze za sex to powinien miec jako takie pojecie na ten temat pozatym co gdzie trzeba włozyc! Niewiem jak mozna dac sobie wmówic takie bzdury?! Przecierz dzieci w szkole uczą sie na biologii jak dochodzi do zapłodnienia. Komórka sie dzieli i zagniezdza w macicy dopiero po kilku dniach a nie w momencie stosunku!!! Niestety brakuje ci podstawowej wiedzy. Niewiem jak mozna niewiedziec takich rzeczy i dac sobie wmówic bzdury

Gość aann//
Skoro twierdzisz ze to były dni niepłodne to ciązy z tego niebedzie o ile napewno były niepłodne

Gość kobietaaa26
Ale wy jesteście dziewczęta ograniczone..wszystkie po kolei.. Tak czytam co wy piszecie i aż uwieżyć w to nie mogę. DZIEWCZYNA PISZE ŻE LEKARZ POWIEDZIAŁ ŻE NIE JEST W CIĄZY! Pozatym skoro było to tuż po miesiączce i jak sama pisze \"nie było wytrysku \" to jakie są szanse że ona mogła by zajść w ciąże? Żadne! A skąd lekarz mógł wiedzieć że nie jest w ciąży po usg ? a właśnie po położeniu jajeczka może określić, moja znajoma miała to samo i też zrobił usg i wykluczył ciążę zamiast wypisywać postinor czy inne \"trucizny\".. Ciekawa jestem ile masz lat \"jaaaaaaaaa\". I czy naprawdę jesteś taka naiwna czy to prowokacja ten post.