Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciuchoooland

CIUCHOLAND....czy warto otwierać???

Polecane posty

Gość ciuchoooland

tak sie zasyanawiam czy ten biznes sie ejszcze oplaca ktos z was moze prowadzi ten biznes?

Gość ciuchoooland
mysle o ciuchach tylko sortowanych bo nie chcialabym dziadostwa

Gość ciuchoooland
no i mysle o malym lokalu a nie o ogromnym ciucholandzie

mysle ze ciuchlandy były opłacalne kiedys.Teraz mozna w czasach wyprzedazy kupic naprawde solidne ,markowe ciuchy za bezcen.Ceny ciuchów w lumpexach to jakieś 30 zł za kg wiec srednia opłacalnosc dla kupującego.tak mysle

Gość ciuchoooland
wisienka no wlasnie przeraza mnie fakt ze teraz mozna kupic w podobnych cenach nowe ciuchy ale z drugiej strony w mojej miescinie ciucholandy jakoś chulają ale cikawi mnie na jakim poziomie sobie chulają....

Gość ciuchoooland
ciekawa jestem czy wlasciciele ciucholandow zatrudniaja kogoś czy moze sami pracują zeby wyciągnać 1500 zł na miesiąc

u mnie jest kilka i stale jakiś plajtuje.Sa dwa sklepy które sprzedaja nowe rzeczy ,koncówki serii .Swietne jakosciowo,przystepna cena,niekonwencjonalne ,unikatowe.Sprowadzane z USA i W Brytanii.Nie mam jednak pojecia skad ludziska maja namiary na te firmy.Poszukaj w necie ,bo warto moze w cos takiego zainwestowac.Bardzo lubie tam zachodzic ,zawsze znajde cos ciekawego a i nie wygladam jak pól miasta:)