Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalafoniaaaa

Niedoszły belfer chce wrócić

Polecane posty

Gość Kalafoniaaaa

Witam Mam takie pytanie dwa lata temu skończyłem studia pedagogiczne lecz po uzyskaniu dyplomu nie podjąłem pracy w zawodzie nauczyciela. Pracowałem w kilku miejscach i teraz obecnie jestem bezrobotny i się zastanawiam czy nie pójśc do szkoły. Co mam zrobić nie wiem udać się do kuratorium, do jakieś szkoły??????????????? Proszę tylko o poważne wypowiedzi. Z góry dzięki

Poszukaj ofert pracy dla nauczycieli i zlóż CV :)

Gość Kalafoniaaaa
Może jakiś nauczyciel się wypoiwe. Tzn na początek staż itp.

Naipierw stażysta , potem kontraktowy , mianowany i dyplomowany :)

Poszukaj w necie - stopnie awansu zawodowego nauczycieli .

Gość Kalafoniaaaa
a gdzie takie oferty pracy są bo raczej nie na portalach o pracy. Możecie coś wiecej napisać o staż€???

Gość nauczycielkaaaa
możesz próbować szukać przez kuratorium ale lepiej robić rozeznanie w szkołach.Dyrektor szkoły decyduje o potrzebach kadrowych i wie najlepiej czy kogoś potrzebuje. Czasami można trafić w punkt bo potrzeba kogoś pilnie na zastępstwo. Jeśli nigdy w szkole nie pracowałeś to oczywiście zaczniesz od nauczyciela stażysty :)

Gość Kalafoniaaaa
napiszcie coś więcej o takim stażu. Nie wiem dyrektora będę miał na karku na każdych zajęciach. ogólnie mam tytuł mgr techniki i informatyki i bardziej chciałbym pracować w szkole podstawowej.

Gość Kalafoniaaaa
Coś mi się obiło o uszy że uprawnienia pedagogiczne trzeba co jakiś czas odnawiać. Podajże że jak nie podjąłem pracy do pół roku po ukończnieu studiów to muszę je zrobić od początku. Prawda czy mit????

Kiedyś rozmawiałam z kuratorem ----------nie tracisz uprawnień .Dotyczy to lekarzy , pielęgniarek .