Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiaaa mnie too

dlaczego tak jest????co jest ze mna nie tak???

Polecane posty

jakis czas temu wszystko mi sie nie ukladalo, nie mialam na nic ochoty ani sily, zadreczalam sie ze nic nie mam, nic nie umiem i jestem beznadziejna. Codziennie myslalam o smierci, o samobojstwie. Ktoregos dnia postanowilam to zmienic, spelniac swoje marzenia, robic wszystko zeby bylo lepiej..I znalazlam prace za granica czyli kasy mi nie brakuje, poznalam nowych świetnych ludzi, skoczylam ze spadochronem bo bylo to moim marzeniem, nauczylam sie robic szpagat bo tez zawsze chcialam umiec, zostalam dawca szpiku kostnego czyli uratowalam komuś życie a mimo to nadal codziennie myśle o śmierci :( co jest ze mna nie tak?? nie ma dnia zebym nie myslala o śmierci. Gdybym mogla oddalabym zycie za kogos kto na nie zasluguje...ja nie potrafie

Gość ponizamy cenyp
Znajdz robote to sie wszystko zmienia...

ale ja mam prace...

idioto nie widzisz ze ona napisala, ze znalazla prace? a masz faceta? moze po prostu brakuje ci milosci?:O

'zostalam dawca szpiku kostnego czyli uratowalam komuś życie' - to jest cos pieknego! I skok ze spadochronem, łał :D Chciałabym tak dazec do marzen, jak ty :)

nie mam właśnie, byalm w paru związkach ale mi sie nie ulozylo...Nie wiem czy to z powodu braku faceta, nie potrzeba mi go az tak bardzo...

Gość czy w ogóla
bo to tak jest w zyciu, ze te osoby co bardziej powinno im sie udac kogos znalezc, bo sa bardziej wartosciowe z reguly trudniej wchodza w zwiazku, trudniej im kogos znalezc.. :o

ale ja nie chodze przybita, smutna, jestem towarzyska, wsrod ludzi mam opinie zawsze wesolej, duzo rozmawiam z ludzmi, smieje sie, chodze na imprezy....no ale w glowie masakra :(

Gość upx
smutne, bo fajna jestes. jak zostac dawca szpiku kostnego, jak w ogole to przebiega?

Gość upx
nie boisz sie zabiegu? wlasnie czytalam, ze w moim miescie nie ma takiego pkt, wiec trzeba by bylo jechac. yhm dzieki. p.s. odganiaj zle mysli. ja jestem troche taka jak Ty kiedys. chcialabym, zeby mi sie udalo. nawet mam takie samo marzenie-skok ze spadochronem..hah.

mam zainteresowania, łowie ryby i sprawia mi to ogromna przyjemność :) uwielbiam czytac, uwielbiam jezyk rosyjski i ucze sie go jak tylko moge chociaz nie mialam z nim nigdy styczności, uwielbiam tanczyc, uwielbiam jeździc autem, poszukuje na internecie ciekawych miejsc w Polsce, biore nawigacje, siadam i jade.Wiecie co, myśle ze nie mialabym odwagi sie zabić, poderżnąć żyły czy sie powiesic ale...oddac komus moje serce NAPEWNO a marzen mam jeszcze pare i wiem że je spełnie, ale wiem też ze w mojej glowie nie zmieni sie nic.. dzisiaj mnie już nie bedzie ale mam nadzieje ze ktos sie jeszcze wypowie%

mam zainteresowania, łowie ryby i sprawia mi to ogromna przyjemność :) uwielbiam czytac, uwielbiam jezyk rosyjski i ucze sie go jak tylko moge chociaz nie mialam z nim nigdy styczności, uwielbiam tanczyc, uwielbiam jeździc autem, poszukuje na internecie ciekawych miejsc w Polsce, biore nawigacje, siadam i jade.Wiecie co, myśle ze nie mialabym odwagi sie zabić, poderżnąć żyły czy sie powiesic ale...oddac komus moje serce NAPEWNO a marzen mam jeszcze pare i wiem że je spełnie, ale wiem też ze w mojej glowie nie zmieni sie nic.. dzisiaj mnie już nie bedzie ale mam nadzieje ze ktos sie jeszcze wypowie, pozdrawiam.

mam zainteresowania, łowie ryby i sprawia mi to ogromna przyjemność :) uwielbiam czytac, uwielbiam jezyk rosyjski i ucze sie go jak tylko moge chociaz nie mialam z nim nigdy styczności, uwielbiam tanczyc, uwielbiam jeździc autem, poszukuje na internecie ciekawych miejsc w Polsce, biore nawigacje, siadam i jade.Wiecie co, myśle ze nie mialabym odwagi sie zabić, poderżnąć żyły czy sie powiesic ale...oddac komus moje serce NAPEWNO a marzen mam jeszcze pare i wiem że je spełnie, ale wiem też ze w mojej glowie nie zmieni sie nic.. dzisiaj mnie już nie bedzie ale mam nadzieje ze ktos sie jeszcze wypowie, pozdrawiam.

ojejku!! sorrrki :D

Gość podziwiam Cie naprawde

Gość zastanawiaa mnie too
ponawiam!