Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Depresja

Kto mnie polubi?

Polecane posty

Gość wystarczy juz tych kpin
z innych, latwowiernych ludzi😠 sam sie polub egoisto;)

Nie no może nie będzie tak źle :D Właśnie się odpindrzyłam dla pewnego nadętego przystojniaka. Niech wie co traci :O 😭

no i wszystko widać. \"odpindrzyłam się dla nadętego przystojniaka\". Zwraczasz uwagę dlaczego się \"odpindrzyłaś\"? Mogłaś to zrobić dla \"nadętego\" hmmmm raczej nie. To cecha która nie powoduje \"odpindrzenia\"... więc? Mamy małą zagadkę \"Jaka druga cecha powoduje, że kobiety się odpindrzają?\"

Zrozum że to nie o to chodzi. Dla brzydkiego jakby mi na nim zależało tez bym się wystroiła. No cóż zobaczymy co będzie za 15 min. Ale przyznaję niektóre Twoje teorie są dość trafne. :D To takie beznadziejne, że ladnym ludziom łatwiej w życiu....

W końcu bycie ładnym świadczy o zdrowiu :P Po co kum partner z którym dzieci będą kiepskie? Sama natura :P Tylko wszyscy wiemy, że brzydki musi być 10x lepszy żeby zaczęło zależeć. ;) Gdzieś obok masz temat jak to jakiś wysłał zdjęcie po miesiącu rozmowy i dziewczynie całe zauroczenie i chęć spotkania przeszła

Wygląd jest ważny ale przede wszystkim na początku związku, później okazuje się, że inne cechy są ważniejsze. I skąd wziąłeś teorię, że ładni ludzie są zdrowsi? :P Bzdura :D

Gość nie prawda
Ładnym wcale nie jest łatwo w życiu....patrzą na Ciebie i widzą tylko jak wyglądasz,w dupie mają to jaka jesteś.Ładna=pusta,głupiutka,itd

Gość nie prawda
Brzydki,już cię lubię:) :D Pamiętaj,uroda to nie wszystko....liczy się to COŚ,i ty to masz👄

gdzie ja napisałem, że są zdrowsi. Na pewno nie bezpośrednio :P wiadomo że wszystkiego nie widać ale jednak ładny wygląd sugeruje zdrowie :D gładka cera, symetryczna budowa ciała, itd... zresztą choćby tzw. kobiece kształty... już dawno zbadano iż dowodzą właściwego poziomu hormonów i płodności. Dlatego są uważane za atrakcyjne :P

Brzydki Niski Beznadziejny ajś Ciebie to przegadać się nie da :D Ale widzisz.Niby taki beznadziejny a tu już kółeczko wielbicieli się wokół Ciebie zbiera :classic_cool:

"Ładnym wcale nie jest łatwo w życiu." no nie wiem :O wszystkie badania socjologiczne/psychologiczne/itd... dowodzą, że jest całkiem odrotnie. Będą cię zapraszać na randki. Na dzień dobry przypisująpozytywne cechy i wiele innych. Nawet w sądzie, profesjonalny sędzia, wyda inny werdykt osobie brzydkiej a inne ładnej. "Ładna=pusta,głupiutka,itd" a to nie kwestia tego co uznajesz za ładne? bo patrząc na okazyjnie pojawiające się tu zdjęcia ludzi z fotki to niektórzy są tak "ładni" że aż trochę tandetni. Jeżeli chodzi o taką "łądność" to nie ma sięco dziwić, że powiedzmy dziewczyna z platynowym blondem i intensywnym solarium jest od razu oceniana jako niespecjalnie inteligentna

Ale wygląda na to, że takie dziewczyny najbardziej kręcą facetów :O. I to nawet tych inteligentnych :O