Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pharaonkaaaaaa

sprzedam tanio kilkanaście kosmetyków

Polecane posty

Zrobilam porządek w łazience i mam do sprzedania troche kosmetyków, których juz nie używam. Jesli ktoś jest zainteresowany to wypisze czego chcę sie pozbyć. Bardziej opłacalne będzie kupienie wszystkiego bo cena bedzie naprawdę niska:)

Gość no to wypisz wszytsko co
chcesz sprzedać i podaj cene

Jak już pisałam wcześniej kosmetyki były używane także obok zaznaczyłam ile zostało zużyte. Jak mi się coś jeszcze przypomni to dodam. Sprzedaje bo brakuje mi kasy. Po wpłacie na konto wysyłam kosmetyki. ORIFLAME- balsam do ciała body& mind (ślicznie pachnie) 250ml- została ponad połowa AVON - rozświetlający krem koloryzujący SPF20 50ml - użyty kilka razy także jest prawie cały AVON - balsam Pur Blanca 150ml- zostało pół LYSANEL ACTIVE krem z kwasem 40ml zostało ok połowy URODA nawilżający krem odświeżający do stóp 75ml zostało pół Pianka do włosów cała z pro-witamina B5 JOANNA nabłyszczacz do włosów-superpołysk 100ml- użyty kilka razy także jest prawie cały CLAIROL- Herbal Essences nawilżająca odżywka do włosów farbowanych zniszczonych z wyciągami z jeżyny, awokado i mango 200ml - prawie cała lakier New Collection różowy 10ml cały próbka Rimmel Recover kolor 103 True Ivory 1ml Pojedynczo nie sprzedaje z wiadomych celów. Całość 30zł Proszę pisać na e-mail melissar@wp.pl

aha i nie wstawiajcie takich głupich komentarzy jak wyżej Skoro trudno pojąć, że komuś może brakować kasy to jego sprawa i niech się tu nie wypowiada.

jaki koszt tych kosmetykow wlacznie z przesylka????????????

Kosmetyki po otwarciu w większości powinny byc zużyte w ciągu 3 miesięcy. Podejrzewam, że ten okres już minął.

no to kupcie tyle kosmetyków za 30zł powodzenia Jak ktoś chce wypróbowac Lysanel a nie wyrzucić kase w błoto to jest to dobra cena akurat Niech w wątku wypowiadają się osoby zainteresowane.

Gość używane gacie
a masz na sprzedaż gacie używane? chętnie kupię !

Gość jesli prywatnie
szkoda ze czesci nie mozna kupic. mysle ze trudno bedzie ci sprzadasc taki zestaw w calosci. dobra rada (jesli jeszcze tego nie zrobilas) wystaw taki zestaw na allegro

Gość kindelina
podnosze upupup

Gość moim zdaniem opłaca się
i nie wiem dlaczego po niej jedziecie :o Widać jakie z was kurwy, zazdrość was zżera jeśli ktos może zarobić trochę kasy, w sumie 30zł to żadna kasa :o Co za idiotki. Ja nie potrzebuję kosmetyków ale wystaw je na allegro, na pewno ktoś kupi bo tutaj tylko Cię zjadą głupie suki.