Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tez tak robicie

CZĘSTO DLA MOJEGO UKOCHANEGO...

Polecane posty

Gość czy tez tak robicie

wieczorkiem chodzę po domu w króciutkich minióweczkach i w wysokich obcaskach... Mocniej się maluję itd... Tak bardzo Go to kręci! Tak już dwa latka. Zawsze mi mówi,że nic nie może na to poradzić,że tak bardzo Go podniecam mmmm;) Kobietki Drogie to naprawdę świetna sprawa! Sam mi powiedział,że każda kobieta która tak zrobi dla swojego faceta będzie tylko Jedyna!;) Buziaki! Tak chciałam po prostu napisać;) Może są tu kobietki,które też to preferują?;)

Gość czyli wystarczy tylko to robić
by być tą jedyną? to fajnie, że nie trzeba sie bardziej wysilac. :classic_cool:

no cóż ja swojego faceta podniecam przez 15 lat tak samo jak na początku znajomości (a może i mocniej :P ) nie muszę ubierać szpilek ale tez nie biegam po domu w rozciągniętych szmatach,dbam o siebie zawsze nie tylko jak gdzieś wychodzę

Gość zona meza
wiadomo ze zwiazek trzeba pielgnowac, ale jak juz bedziesz mial adwoje dzieci to zobaczymyjak czesto bedziesz w tej mini i na obcasach popierdzielac po domu :P

Gość czy tez tak robicie
Nie chodzi o to,że tylko jak to zrobię będe tą jedyną hehe;) Po prostu wiadomo,że tak na ulicę z Nim nie wyjdę! Dlatego żeby troszkę Go uszczęśliwić robię np. tak ;)