Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinga1234

MAM DOŚĆ SWOJEGO GŁUPIEGO MĘŻA

Polecane posty

Gość lllaaaaaaaaakkkkkkkkkksssj
apeluje do resztek twego mozgu - dlaczego wstawiasz w zdanie słowa które zupełnie nie pasują do kontekstu?? Czyzbys uzywal slow,, których znaczenia nie rozumiesz?

Gość apeluje do resztek twego mozgu
a teraz powoli wytlumacz o co ci chodzi hahah jakie slowa ci sie nie podobają i gdzie je zle wstawiam haha

Gość irymcymcymitralala
apeluje do resztek twego mozgu ale masz refleks haha jestes bystry jak woda w klozecie haha

Dziewczyno, szkoda twoich nerwów, Twój mężuś to typowy alkoholik i leń, szkoda zmarnować życie z kimś takim i dawać taki przykład dziecku, zastanów się lepiej...Jesteś jeszcze młoda, poradzisz sobie.

Gość irymcymcymitralala
zgadzam się w 100% z komentarzami nade mną Puki jeszcze mężusiowi nie wali do reszty to ok, ale jak cie lać zacznie po pijaku i awantury robić to będziesz spier*alać gdzie pieprz rośnie. Zastanów się czy nie lepiej teraz.

Pomyśl sobie jaki on daje przykład dziecku? Gdyby je kochał, to by nie pił, a nie myślałaś jak dziecku będzie kiedyś w przyszłości wstyd że ma ojca pijaka? To bardzo wpłynie na psychikę dorastającego dzieciaczka, na jego samoocenę itp... To istna patologia, rób coś z tym.

Gość glupie rady dla glupiej baby

Gość irymcymcymitralala
apeluje - daruj sobie

Gość iczi
No to masz wielkigo prblema. Kobiety robią zasadniczy bład przy zamązpojsciu. Wasz partner ma byc gotowy od razu isc z Tobą w zycie, a nie brac sobie mamisynka na wychowanie. Dla mnie to szkoda Twojego zycia, proces naprawczy zajmie za duzo czasu. Dziewczyny marnują szanse dobrego zycia bo nie szanują swoich genów. Do łóżka idzie sie z tym ,ktory mógłby byc Waszym mężem

w sumie to troszke macie racje ze powinna odejsc ale poczytajcie dokladnie co ona tam pisze. ze to sie zdarza jak gdzies wyjezdza, nie codziennie, ze martwi sie jak jezdzi po pijaku - czyli maja auto - czyli nie jest takim leniem bo skoro ona nie pracuje to widocznie on na to zarobil no i sam fakt ze maja komputer - internet - lenie i alkoholicy raczej by na to nie urobili - a moze chlopak sie zalamal bo stracil prace i nie ma jak utrzymac rodziny, nie spisujcie go odrazu na straty

w sumie to troszke macie racje ze powinna odejsc ale poczytajcie dokladnie co ona tam pisze. ze to sie zdarza jak gdzies wyjezdza, nie codziennie, ze martwi sie jak jezdzi po pijaku - czyli maja auto - czyli nie jest takim leniem bo skoro ona nie pracuje to widocznie on na to zarobil no i sam fakt ze maja komputer - internet - lenie i alkoholicy raczej by na to nie urobili - a moze chlopak sie zalamal bo stracil prace i nie ma jak utrzymac rodziny, nie spisujcie go odrazu na straty

autorka przyszła tu po pomoc, co tak po niej jedziecie? Dziwicie sie, że jest wkurwiona jak mąż bezrobotny i narąbany>i jeszcze chamski na dodatek. Kingo, jeśli nie chcesz się rozwodzić a ratować małżeństwo, to spróbuj z drugiej strony go podejść (jest prostakiem to prosto z nim); chwal za kazdy prosto wbity gwóżdż, posprzątanie w pokoju. Robiąc mu wyrzuty, tylko wzmagasz w nim złość do ciebie. Spróbuj chociaż i zobacz, czy są efekty. Ciche dni sobie daruj (ty się dręczysz, a on zadowolony, że ma spokój). On nie widzi, ze ty cierpisz w milczeniu. Tacy są faceci-są z Marsa. Jak go juz rozanielisz to pomóż mu z pracą. Bądź ostrożna, bo dla każdego faceta priorytetem jest zarabianie na utrzymanie rodziny (nawet, jeśli tego nie okazują), utrate pracy cięzko odchorowują i róznie reagują, czasem depresją, agresją itp. Postaraj przypomnieć sobie, dlaczego się w nim zakochałaś, co ci się podobało. I jemu tez to przypomnij. Krótko mówiąc spróbuj przestać być wredną suką, a zacznij troskliwą i kochającą żoną.

zreszta ona tam pisze ze wcale nie chce sie rozwodzic tylko chce go zmienic - no coz wziela sobie chlopaka ktory przed slubem dobrze sie kamuflowal ze swoimi wadami - i to nie jest nic dziwnego - ja sama znam mnóstwo takich ludzi z takimi problemami - takie jest zycie a skoro sie zwrocila o rade to jesli ktos jest lub byl w podobnej sytuacji to niech napisze - poradzi a nie krytykuje tak jak niektore osoby powyzej bo najlatwiej jest skrytykowac a pomóc to juz nie ma komu

Gość irymcymcymitralala
ZWYKŁA-KAFETERIANKA dziewczyno naucz się czytać. Nie doczytałaś że mieszkają u niej w domuz jej rodzicami? Za wszystko pewnie jej rodzice płacą...

No i co z tego, że mieszkają u jej rodziców? Ja bym dawała marne chanse że gentelmen się z niego zrobi, ale dopóki nie spróbujesz dopóty sie nie przekonasz. Trzeba wszystkiego spróbować, żeby potem nie żałować, że może gdyby ............Ona wyraźnie pisała, że nie chce się rozwodzić a więc nie wszystko stracone. I jest jeszcze dziecko.

do panterki - dokładnie tak, masz w 100% racje, dziewczyna sie wkurzyla ze tak po niej jezdzili i juz nic nie pisze ale mysle ze czyta to bo ciekawosc robi swoje-normalne - wiec jesli czytasz to napisz cos jak to tam jest z mieszkaniem z twoimi rodzicami i czy juz cos postanowilas co zrobisz dalej

ja też liczę, że czyta każdy ma czasem ochotę zabić tą drugą osobę, zwłaszcza, jak cały dzień z nią spędzamy. Trzeba troche od siebie odpocząć, on teraz pałęta się cały dzień po domu, nic dziwnego, że ją wnerwia. On to widzi i spierdziela na piwo; koło sie zamyka. Jak znajdzie pracę to będzie o.k. Dobrą prognozą jest to, że posprzątał tą kuchnię i pokój, a mógł przecież zostawić cały ten syf i mieć w to nalane. Albo ciebie opieprzyć. Także może da się go przekręcić na właściwy tor. Spadam.

no czytam czytam i w sumie doszlam do wniosku ze panterka ma racje, ciche dni odpadaja, jutro jak wstane to bedzie powazna rozmowa, tylko najgorsze jest to ze on uwaza ze nic nie zrobil. a z rodzicami nie mieszkam.

no pogadałam z nim i powiedział ze w sumie to mam racje tylko musial minac jakis czas zeby to do niego dotarlo i ze dobrze zrobilam ze zabralam mu kluczyki, no ale przypuszczam ze za jakis czas znowu powtorka z rozrywki

Gość zmanierrowana
jakze mi zal ze nie ma zawsze szczerego przypuszczam, ze mialby troche rozrywki autorko ciesze sie z mezem znowu ci sie uklada mam tylko drobne pytanie logiczne skoro ty nie pracujesz i maz nie pracuje to dlaczego boisz sie odejsc od meza i zostac sama bez pracy?

Nie wiem, co Tobie napisać... byc może powinnaś zacząć myśleć o organizacji życia bez niego. Bo faceta chyba nie da się zmienić(oni nie lubią słuchać kobiet); trzeba by było tak jakoś sposobem... ale myślę, że to droga przez mękę i nie ma gwarancji powodzenia.

Gość zmanierrowana
chwal za kazdy prosto wbity gwóżdż :D:D:D i za kazde zdanie zgodne z prawda mowi naprzyklad - ide umyc rece wraca i ma czyste rece proponuje upiec tort z tej okazji !!!