czaki2 0 Napisano Marzec 16, 2009 Jestem juz z moim chłopakiem wystarczajaco długo i kocham go i chce przezyc z nim ten pierwszy raz nie chce brac zadnych tabletek a gumka czasami zawodzi kiedy moge sie kochac bezpiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość INVICTA Napisano Marzec 16, 2009 100% pewności możesz miec tylko wtedy jak sobie USG przed stosunkiem zafundujesz u ginekologa, zbadanie hormonu LH w krwi też nie zaszkodzi. Żadna metoda antykoncepcyjna "jednorazowa" nie da ci gwarancji. Kładąc się z fecetem do łóżka powinno się brac pod uwagę, jak to "może, ale nie musi" się skończyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szanelkaxxx 0 Napisano Marzec 16, 2009 bezpiecznie jest z gumką ! a jesli boisz sie to kochaj sie w dni plodne będzie mniejsze ryzyko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aska1234567 0 Napisano Marzec 16, 2009 dlaczego nie chcesz brac tabletek ani gumki.za jakis czas dasz tu temat,ze na tescie sa 2 kreski.metody naturalne sa zawodne musisz znac bardzi dobrze swoje cykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szanelkaxxx 0 Napisano Marzec 16, 2009 pomylka tam wczesniej ! Mialam napisac kochaj sie z gumka w dni nie plodne będzie troche mniejsze ryzyko ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilitka 0 Napisano Marzec 16, 2009 Nie pisz bzdur czaki2. Jest sporo metod antykoncepcji a Ty upierasz się na te najmniej pewne :P Nikt Ci nie poda 100% bezpiecznej daty, bo takiej NIE MA! Nie każda kobieta ma owulację tego samego dnia, więc jeśli pomimo \"pewnej\" daty zajdziesz w ciążę, to kogo będziesz winić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaki2 0 Napisano Marzec 16, 2009 moze inna odpowiedz bez robienia badan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szanelkaxxx 0 Napisano Marzec 16, 2009 dlaczego nie chce brac tabletek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaki2 0 Napisano Marzec 16, 2009 a jesli bedziemy sie kochac z zabezpieczeniem (prezerwatywa)dzien po miesiaczce to moge zajsc w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szanelkaxxx 0 Napisano Marzec 16, 2009 raczej nie to zalezy ile trwa Ci cykl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaki2 0 Napisano Marzec 16, 2009 bo nie chce mój chłopak tez nie chce zebym brała tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaki2 0 Napisano Marzec 16, 2009 nie mam regularnego cyklu co 28dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilitka 0 Napisano Marzec 16, 2009 Moje zdanie jest takie , że powinnaś się zabezpieczyć. Skuteczność prezerwatywy jest bardzo wysoka - o wiele większa niż metod naturalnych. Skoro się jednak upierasz to proszę http://www.poradopedia.pl/oblicz/dni-nieplodne.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szanelkaxxx 0 Napisano Marzec 16, 2009 to raczej nie powinnac zajsc w ciaze ale czego Ty sie tak boisz tych gumek i tabletek ? przecdiez dobrze zalozona gumka o ile nie peknie jest ok ! a przeciez nie zakladaj z gory ze wam peknie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilitka 0 Napisano Marzec 16, 2009 Możesz zastosować globulki dopochwowe, np Patentex Oval Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaki2 0 Napisano Marzec 16, 2009 co do gumki to nie mam nic przeciwko tylko chciałam sie poradzic kiedy sa dni płodne a kiedy nie bo nie moge sie w tym połapac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szanelkaxxx 0 Napisano Marzec 16, 2009 idz do ginekologa porozmawiaj z nim o ty ! on Ci doradzi co naj lepsze itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaki2 0 Napisano Marzec 16, 2009 wielkie dzieki pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaki2 0 Napisano Marzec 16, 2009 a jesli bym miała miesiaczke co 28 dni to czy moge sie kochac w trzy czy 4 dni przed nastepna miesiaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach