Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddd

polecam, prawdziwe mistrzostwo

Polecane posty

A mi sie nie podoba. I wcale nie dlatego, że sie popisują.Dla mnie ta choreografia jest tandeciarska.

Gość iihaha
a mi sie bardzo podoba, cos innego niż wszedzie, na kazdym weselu to samo, a tutaj coś z pomysłem

Gość dddddd
no nie powiesz ze pomysl z marionetkami jest tandetny? :P dont stop the music moze i tak ale poczatek i koniec niesamowity, zobacz jak ona plynie po parkiecie :)

pierwszy filmik bardzo fajny, gdyby nie ta wstawaka, dziewczyna się naprawdę ładnie porusza, ma w sobie coś takiego bardzo plastycznego, przyciągającego wzrok. Z kolei drugi filmik ,link wklejony przez sunflowerkę, nie ma dla mnie sensu. Taki zlepek wszystkiego, zupełnie nie przemyślany- tak by jak najwiecej ( nie zawsze pasujących do siebie) elementów wepchnąć w te kilkuminutowe przedstawienie. Tak jakby chcieli pokazać jacy są super, jak super tańczą, a jak dla mnie wyszło źle- nadziobali tego wszystkiego tyle, że nic nie zapamiętałam z tego tańca. Mdłe.

pierwszy mi sie podoba gdyby nie srodek z rihaną...ale ogolnie pieknie i fakt dziewczyna tanczy pieknie...drugi jakos nie bardzo

Gość dddddd
no nie wiem ktory filmik jst ckliwy, twoj oklepany, wycwiczony, ale ogladajac pierwsze tance codrugi wyglada jak ten, tylko niektorych przerasta,z tym pierwszym spotkalam sie pierwszy raz, cos innego, niepowtarzalnego :)

Gość wycwiczone to sa oba

Gość wycwiczone to sa oba
ale drugi lepszy, fajniejsza para, fajniejsza piosenką, przyjemnie sie na to patrzy, taki power w tym jest

Gość a mnieee
to się najbardziej podoba suknia panny młodej z drugiego tańca - piękna!!! ;)