Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnaaa

czy bycie dziewica wwieku 26 lat to cos nienormalnego?

Polecane posty

Gość innnaaa

tak sobie czytam rozne wypowiedzi i az mnie to przeraza czy takie osoby jak ja sa nienormalne? dlaczego tak wiele osob mowi ze te osoby maja cos z psycha ze powinny sie leczyc? czy to ze nie spotkalo sie wlasciwej oosby swiedczy o problemach z emocjami? czy sa tutaj dziewczyny ktore w tym wieku lb pozniej stracily cnote moze one sie wypowiedza na temat reakcji ich facetow

Gość wiolkaaa
niestety dla wielu osob tak:O

Gość 30 letnia dziewica
Uważam to za absolutnie normalne.... Razem z moim partnerem czekamy z tym momentem do ślubu.

Gość innnaaa
ja sie boje powiedziec swojemu facetowi boje sie jego reakcji wiem ze takich tematow tu sporo ale miedzy nami zaczyna sie psuc ja stalam sie nerwowa kloce sie bez powodu :( boje sie ze on jako dosw facet tego nie zrozumie

Gość 30 letnia dziewica
Bzyknij się z nim.

Gość innnaaa
no wlasnie....mam takaochote na niego ze czasami mam chec sie rzucic na niego:) ale sie powstrzymuje boje sie jego reakcji kiedy mupowiem ze ja nigdy ten tego:O

Gość ona.jedna
ja mam 20 lat i powoli zastanawiam sie czy nie poczekac z tym az do slubu. A co do reakcji faceta... jak jest normalny to bedzie w 7 niebie ze ma dziewice.

Gość didl
To raczej on będzie miał obawy a nie ty

Gość didl
popieram wypowiedz 30 letniej dziewicy

Gość innnaaa
ja sie boje tych jego obaw wlasnie

Gość Ardo
ahh, fajnie jest przebić dziewiczą błonę :D

Gość innnaaa
a jak on sie wystraszy tej wiadomosci?nie wiem jak zareaguje

Gość didl
on będzie miał obawy bo ty jak zobaczysz jak to jest bzykanko itp to po jakimś czasie tego związku prędzej czy później będziesz chciała zasmakowac innego penisa .. To tylko kwestia czasu

Gość innnaaa
jakbym chciala smakowac penisy tak tylko dla seksu dlasprobowania bez uczuc to nie bylabym dziewica w wieku 26 lati nie czekalabym z tym na niego..nie rob ze mnie szmaty, ok?

Gość abcdefghijklmnoprst...
nie daj mu, nie daj mu!!!!!!! faceci sa tego nie warci. zostań wieczną dziewica :D

Gość innnaaa
kobiety sa rozne...ale to nie znaczy ze kazda bedzie sie jebac na prawo i lewo i smakowac jak to jest z innymi co mnie obchodzi inny facet mam swojego i obchodzi mnie tylko jak bedzie z nim reszta mnie nie interesuje:)

Gość bleeeeeeeeee
30 lat dziewica, masakrapartner w tym wieku ma coraz mniejsze potrzeby i możliwości. Jeżeli będziesz miała pecha to sił na dobry sex starczy mu na jakieś 5-10 lat. Smutne będzie to twoje życie erotyczne, najpierw kilkanaście lat wstrzemięźliwości, a później jak ty zaczniesz się rozkręcać to on przygaśnie i frustracja gotowa, a w perspektywie kochanek, i poco było być taka cnotliwą?

Gość didl
Teraz tak mowisz a jak w związek wejdzie rutyna to wiadomo ze będziesz chciała zasmakowac czegoś nowego !! Masz przed sobą dwa pomidory jednego masz na co dzień ale nagle pojawia sie drugi ładniejszy .. I wtedy siegasz po tego noweogo tzw lepszy model ;-)

Gość innnaaa
zkazdej potraficie tutaj zrobic szmate:O poza tym nie kazda kobieta potrafi rozlozyc nogi przed byle kim tylko aby sie pojebac ...wlasnie dlatego sie czeka ale widac nie kazdy umie to zrozumiec widac za trudne dla niektorych

Gość didl
mówimy tutaj o rozłożeniu nóg przed swoim facetem na co czekasz aż ci cipka sie zmarszczy ?? A jak coraz częściej będziesz mu rozkladala nóżki to wejdzie ci to w krew i będziesz chętna .. To tak jak nie naoliwione zawiasy w drzwiach piszczą jak sie je naoliwi to pracują jak złoto ;-)

Gość bleeeeeeeeee
Jeżeli ty sex pojmujesz tylko w kategorii jeb*nia i nie widzisz wokół siebie fajnych facetów to może zrób swojemu facetowi przysługę i idź do klasztoru. Sex to radość, zabawa, a nie wyłącznie prokreacja czy obowiązek.

Gość didl
zimny skurwiel --- masz racje nie musi być ładniejszy po prostu coś nowego sobą reprezentuje to wystarczy

Gość innnaaa
sakobiety ktore lacza seks z miloscia ja do nich naleze nie obchodzi mnie seks z innymi zwiazek z innymi dlugosc grubosc penisow innych facetow i co ta m jeszce ... gdybym byla do konca zycia z tym facetem z ktorym jestem i tylko z nim uprawiala seks bylabym najszcescliwsza kobieta na swiecie:Dmoze sie spelni:)

Gość didl
no to ty z innymi nie uprawiaj sexu ale on napewno będzie z inną to robił ... Chyba nie na darmo masz psełdonim inna ??

Gość bleeeeeeeeee
jakie do końca życia? Poczytaj trochę o potencji obecnych facetów. Stres, przepracowanie, wyścig szczurów, ciągła krytyka. Życzę ci jak najlepiej, ale uważaj żebyś się nie spóźniła na dobry sex. Faceci, którzy do śmierci mogli już prawie wyginęli, a obecnie już wśród 30 latków trafiają się impotenci.

Gość innnaaa
ale on napewno będzie z inną to robił ... Chyba nie na darmo masz psełdonim inna ??:D zimny skurwiel a TY ile masz latek?moge wiedziec?

Gość didl
już jej nie dobijam ; ale trzeba bylo jej oczy otworzyc

Gość bleeeeeeeeee
K*wa ale to by była porażka. Trzymać dziewictwo do 30 roku życia i trafić na faceta równolatka który ok 35 stanie się impotentem. Żyć 70 i tylko 5 lat sexu, o tym można powiedzieć, że sie przegrało życie.

Gość innnaaa
didlnie rozumiem twojej sugestii? twierdzisz ze go zdradza albo on mnie?:O zimny a tY jakbys zareagowal na dziewice? domyslam sie ze prawiczkiem nie jestes, czy jestes?:)

Gość innnaaa
zdradze mialo byc