Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola bomajda

będę sprzątała biura w Danii

Polecane posty

Gość to chyba Norwegia jest
krajem gdzie jest najwiecje samobojstw ? z taka pogoda to sie nie dziwie

Gość Tak brzmi troche lepiej
Finlandia niestety tez ma spora samobojczosc i ogromne spozycie narkotykow wsrod mlodziezy.

Gość zaczarowana zabka
no wlasnie, Norwegia zawsze mnie pociagala ze wzgledu na fiordy i taki ostry klimat, ktory lepiej ksztaltuje czlowieka niz rozleniwiające słonce południa. ale to kwestia gustu chyba. dzieki za info :).

Gość mi sie wydaje
No niestety, ale Norwegia a najbardziej polnocna ---tak wiele ludzi ma tu depresje...mnie akurat to nie dosiega, nie mam z tym problemu, tylko norwedzy radza sobie z tym tak ze poprostu na wakacje ferie zimowe czy inne wolne dni jezdza w cieple kraje

Gość zaczarowana zabka
a dużo Polaków przebywa w Norwegii lub w Finlandii? spotykacie jakichś ziomków na swojej drodze? :)

Gość mi sie wydaje
a ja nie mam wielkich problemow z ciemnosciami...narty na nogi wtedy i bez problemu spedza sie czas, najwazniejsze zeby nie siedziec wtedy w domu i zorganizowac sobie jakos czas....my may sniegu po pas teraz a w weekend robilismy sobie grilla i ognisko ze znajomymi, wszytko zalezy tez od osoby bo mam kolezanki ktore strasznie przechodza ciemnosci i musialy sobie pokupowac te lampy imitujuce swiatlo sloneczne i jest o niebo lepiej

Gość mi sie wydaje
u nas z uroplami i wolnym na sieta wakacjami tez tak jest...ja akurat to sobie chwale

Gość mi sie wydaje
w miejscowosci gdzie ja mieszkam a jest to spore misteczko jest moze z 20 polakow.

Gość mi sie wydaje
ja daje rade bez lampy, chciaz pije wiecj kawy tutaj niz w Polsce, ale jakos nie cierpie za bardzo ze wzgledu na ciemnosci, a lato uwielbiam, chco ostatnie nie bylo zbyt cieple ale uwielbiam wedrowki po gorach, lowienie ryb, pasjonuje sie fotografia wiec mam pole do popisu tutaj...ale znajomi z polski nie abrdzo chca mnie tu odwiedzac, bo ze daleko bilety drogie..tylko rodzinka czasami wpada

Gość mi sie wydaje
ja mieszkam 150 km od granicy z Finlandia...duzo norwegow ma w Finlandii swoje hytty i jezdza zima tam na skutery i odpoczac. A pewnie warto pozwiedzac kraj w ktorym sie mieszka...napewno bedzie super

Gość mi sie wydaje
Ja w Finlandii to tylko na zakupy, ale bylam tez w wiosce swietego mikoloja z cikawosci chcialam zobaczyc jak tam jest ale odemnie to kawal drogi

Gość mi sie wydaje
Jak ja jade samochodem do Finlandii to najgorsze jest jak jedziedz jedziesz i nagle drzewa staja sie coraz nizsze i nizsze...poprostu zaczyna ich brakowac tak wlasnie zaczyna sie Finlandia..slyszalam ze latem komarow pelno