Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwwiaa

Dziewczyny, mam pytanie, prosze odp

Polecane posty

Gość sylwwiaa

Pisze tu na forum, bo chcę konkretnej (mniej więcej )odpowiedzi i nie zależy mi na głupkowatych komentarzach. Jestem mamą dwu i pół letniego synka, niebardzo jestem gotowa na kolejne dziecko. Mam właśnie koniec cyklu, powinnam dostać już od soboty okres. Jednak postanowiłam się trochę odchudzić ostatnio, prowadziłam diete ponad 3 tyg. Z mężem jednak w niedzeele bedąc przekonanym że dostanę okres kochaliśmy sie bez prezerwatywy, ale wycofał sie duzo przed wytryskiem. Moje pytanie brzmi, czy udać sie po escapelle do ginekologa, czy czekać na okres. Jest możliwość, ze spóźnia mi sie od diety, ale nie wiem czy przypadkiem nie poprzestawiało się mi w organiźmie. Kobietki prosze o komentarze, :***

Gość sylwwiaa
ooooo moj temat pomijany:/

mozesz dla pewnosci udac sie po taka tabletke ale watpie bys zaszla w ciaze twoj cykl musial by sie przesunac o jakies dobre 14 dni a dotego piszesz ze uwazaliscie wiec chyba nie ma powodu do obaw :)

Gość sylwwiaa
dzięki za komentarz emamcia:) No ja też wątpie, żebym mogła już teraz powiekszyć swoją rodzinkę, i w zasadzie nie chciałabym łykać jakichś dziwnych pigułek, ale masz może rację, że dla świętego spokoju...

Gość sylwwiaa
Może jeszcze jakieś opinie??:)

Gość sylwwiaa
podnoszę