Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwiaUk

temperatura 38.5

Polecane posty

Hej wiem ze moze sie to wydac smiesze to o co zaraz zapytam , ale ja poporstu nigdy nie chorowalam ... Wczoraj w nocy zaczelam sie zle czuc , ale wydawalo mi sie to ok dzis od rana zaczelam odczuwac bole w kosciach stawach , ciagniecie na wymioty ... Wyszlam z psem na spacer pomoglo potem wraz z chlopakiem pojechalismy do rodzicow normalnie zjadlam obiad i wszystko bylo ok po jakiejs godzinie czulam sie rozpalona wiec sprawdzilam temperature 37.5 co w moim przypadku juz jest bardzo dziwne bo zazwyczaj moja temp to 35.5 przyszlam do domu wzielam leki na grype bylo lepiej a teraz od 12 juz spac nie moge temperatura 38.5 z wachaniami na 37.8 czy to jest zwykla grypa ?? Dochodza bole brzucha i bole miesni teraz siedze przed kompem bo juz wylezec nie moge Zazwyczaj jestem zdrowa jak ryba dlatego pytam do lekarza nie moge isc bo dopiero przeprowadzilam sie do nowego miasta i lkaza swojego nie mam a 3 godziny nie mam jak jechac do starego ...

hehe ze zyc bede to ja wiem :P wszystkie kroki juz poczynilam ;) , ale nie pomagaja .. ;/

Grypa Cie bierze, ja tez łaże z gorączka, wszystko mnie boli, marzec okres gryp i innych infekcji.