Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga.op

wybór porodówki?

Polecane posty

Gość olga.op

mam pytanie do pan które już rodziły bądz przygotowują sie do porodu.Czy przed porodem robiłyscie wywiad jak tam jest ,wybierały położną itp...

ja ci powiem tak poszukaj takiej gdzie w szpitalu jest oiom noworodka nigdy nie wiadomo co moze sie wydarzyc w czasie porodu i dobrze zeby oiom noworodka byl na miejscu

Ja zrobilam liste najlepszych szpitali w Warszawie i pojechalismy na rekonesans. Zaczelismy od Inflanckiej i tak mi sie tam spodobalo... ze nie odwiedzalismy juz pozostalych szpitali. Na Inflanckiej zaczepila nas polozna, spytala, w czym pomoc, jak powiedzielismy sie, ze zastanawiamy sie nad wyboem tej placowki do porodu, to tak dokladnie nas wprowadzila w temat, byla przemila, robila wrazenie bardzo kompetentnej, ze zostalism kupieni :-) I nie zaluje. Porod i pobyt w szpitalu wspominam z lezka w oku ;-) ( w pozytywnym znaczeniu oczywiscie)

Gość mam 2 synów
ja tez rodziłam wawie ale w bielanskim. podczas piewszej ciazy duzo czytalam i porownywalam. ale ile kobiet tyle opini. mialam metlik w glowie i wybralam szpital najblizej domu. przekonal mnie tez fakt ze byl swiezo po remoncie i pracowal tam moj lekarz.