Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukiereczek29

kto był w tunezjii???

Polecane posty

Gość cukiereczek29

jadę sama do tunezjii ale może ktoś był we dwoje i wie, czy lepiej jednak z kolezanka jechac, czy samej? bo troche sie boje, zarezerwowalam niejako w biurze wyjazd ale nie placilam jeszcze, a termin zaplaty tuz tuz... chce sama,ale moze to nie jest bezpiecznie??????

no w Tunezji samej ...ja bym sie nie zdecydowala. kraje arabskie i samotne dziewczyny to nie najlepszy pomysl.

Gość też bym radziła namówić
jakąś kolezanke:p byłam z chłopakiem a i tak mnie zaczepiali i nie zdecydowałabym nie na wyjazd samej

nie bylam w tunezji ale w egipcie ...w sumie to tez kraj arabski i ja bym sie nie zdecydowala na pewno zeby samej jechac..bylam z mezem a tez mnie zaczepiali..oni sa natretni... namow kogos zeby z toba polecial:)

zapytaj w biurze jak nie wierzysz, ale samotna wyprawa do Tunezji... ja bym się zawahała jednak, bo to może byc niebezpieczne jednak... zapytaj w Alfie, ja bym się jednak zastanowiła nad wyjazdem z koleżanką, a najfajniej jak z cała grupą się jedzie :):):)

Gość lalka222222
a pozniej taki Arab zaczepia ludzi i wychwala jak to lubi Polki bo takie latwe sa ze hej, serio---opalalam sie na plazy z facetem, podszedl do nas taki facio i od razu bezposrednio o sexie zaczal nawijac jak to lubi slowianki samotne bo od razu nogi rozkladaja...masakra

lalka to samo w Grecji mowia...bo czeszki i polki to takie latwe...pare sie takich wybierze i potem opinia gotowa niestety...

Gość mozesz byc sama jesli
nie bedzis opuszczac terenu hotelu i jedzic czy chodzic na wycieczki zorganizowane. Z kolezanka zreszta tak samo, bo ona i tak cie przed zaczepkami nie uchroni.

Gość cukiereczek29
dziekuje za informacje i pomysle o tym, moze faktycznie jak pojade sama to przynajmniej z grupa bede sie gdzies wybierac, ale sama na spacerki nie, jeszcze nie wiem,mam ochote zrobic tam zakupy juz sie pytalam i w alfie i tu na forum co warto kupic :) dzieki