Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka2510

clostilbegyt czy któraś z was poroniła po nim ???

Polecane posty

Gość malinka2510

czesc mam pytanko dotyczace tego leku staramy sie o dzidzie o mo gin przepisał mi własnie ten lek ale mam pewne obawy boje sie ze jezeli uda sie wszystko i dojdzie do zaplodnienia do poronie :( mam PCOS i z tego tez powodu pewnie nie utrzymam ciąży bardzo prosze o opinie

Gość kkkkkkkkkkkkk......
dał ci lek a nie wytłumaczył zasady jego przyjmowania?????????jakim cudem ty możesz poronić biorąc go przed owulacją?przecież potem go już nie bierzesz.Po co kobiety chodzą do lekarzy skoro zawsze kwestionują to co im przepisze.Mając PCOS masz niewielką szansę zajsć naturalnie w ciążę.Clo stymuluje jajniki i powoduje wzrost jajeczka,które u ciebie nie rośnie i nie pęka.Bierzi się nie martw

Gość kkkkkkkkkkkkk......
i jeszcze jedno,moze sie mylę ale PCOS to jest probelm z jejeczkami z ich wzrostem i uwalnianiem a nie donoszeniem ciąży czy poronieniami.Co ma piernik do wiatraka? nie martw sie na zapas,bierz lek tak jak przepisał ci lekarz i mocno wierz,że wkrótce będziesz mamą.

Gość taka owaka
Mi lekarz też to przepisał, kazał brać piątego dnia cyklu przez pięć kolejnych dni. Czy jest ktoś, kto brał te tabletki i czy szybko zaszedł w ciążę? Proszę o odpowiedź. Nie wiem na co się nastawiać, boje się że to portwa kilka miesięcy a my juz prawie dwa lata się staramy:(

Gość kkkkkkkkkkkkk......
a czy lekarz przepisał ci również duphaston?

Gość kkkkkkkkkkkkk......
dziewczyny jest tutaj taki temat o clo,poszukajcie w wyszukiwarce.Są osoby które zachodzą w pierwszym cyklu stymulowanym,są takie które w 3.Bardzo dużo kobiet zachodzi w ciażę z clo

Gość taka owaka
Teraz nie, ale niedawno miałam też ten lek

Gość taka owaka
kkkkkk dzięki, zaraz poszukam i poczytam. dzięki, całus dla Ciebie za info:)

Gość malinka2510
ja najpierw dostałam luteine na wywołanie a clostilbegyt mam brac od 5 dnia cyklu chodzi mi tylko o to ze lecze sie na bezpłodność`i boje sie tego ze jezeli uda mi sie zajsc w ciaze to ze po prostu nie donosze i samoistnie poronie a czy PCOS ma na to jakis wpływ