Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keczoleczo

Sprawa w sadzie za pobicie kochanka zony

Polecane posty

Gość keczoleczo

Mam sprawe w sadzie za pobicie kochanka zony. Pobilem go, gdyz przylapalem zone na zdradzie z nim juz jakis miesiac temu. Pare dni temu przyszlo wezwanie ze mam sie stawic w charakterze podejrzanego ten becwal zalozyl mi sprawe cywilna. Podbilem mu oko, zlamalem dwa zebra i wykrecilem palca. Cwel poszedl do obdukcji i ma zwolnienie powyzej 7 dni wiec mam klopoty. Wyprowadzilem sie z domu jak najpredzej i zlozylem pozew o rozwod. Nie pozwole sobie na to, aby obcy mezczyzna ruchal sie z moja kobieta. Napisalem tu to po to, aby podzielic sie ze swoimi wrazeniami, jak widzicie maz tez moze byc zazdrosny o zone. Niestety mamy prawo takie w kraju ze gosciu dalej bedzie bezkarny a ja mam klopoty !!

Gość keczoleczo
przepraszam bardzo a czy to forum rligijne panie "benedykcie 16."??

Gość ekati
w bardzo dużym stopniu przyczynił sie do tego, że mu przywaliłeś. tak sobie myślę, że skończy się na nieprzyjemnościach. mój znajomy wywalił kochanka żony przez okno, przez co złamał mu rękę... a pod oknem czekał inny facet i też mu solidarnie przywalił, mimo, że tylko znali się z widzenia... skończyło się na karze w zawieszeniu i ostrym pouczeniu sądu dla jego byłej..

Gość keczoleczo
Ostrym pouczeniu sadu dla jego bylej? Nie wiedzialem, ze cos takiego jest... No nie wiem, jak mowie, gosc zlozyl sprawe z powodztwa cywilnego (nie znam sie za bardzo na prawie, za pare dni bede sie konsultowal z prawnikiem), sprawdzam, co mi za to moze grozic. Inna sprawa, ze chyba sprawa o rozwod bedzie w miare prosta w takiej sytuacji?

Gość ekati
pewnie, że rozwód będzie bardzo szybki i prosty z orzeczeniem o jej winie i z tego nie rezygnuj żona ciebie z nim zdradzała, a on wiedział, że jest mężatką... to dlatego od ciebie oberwał (należało mu się każdy to przyzna) przyczynił się i myslę, że sąd weźmie to pod uwagę..

Taaa... a żona zezna, że jej mąż przyszedł do domu i pobił jej znajomego. A oboje stwierdzą, że żadnego seksu ze sobą nie uprawiali! :(

Gość fghdfh
w afekcie będzie , nie bój żaby

Gość keczoleczo
Kiedy ja przyszedlem do domu, kochanek lezal z zona w lozku (byl tylko w bokserkach)- czy cos tam robili to nie wiem bo sprawa szybko sie dalej potoczyla

Gość keczoleczo
no,właśnie chodzi o to że ja chciałem ją dopukać, ale zdążyła mi uciec jak byłem zajety tym kochankiem, szkoda że uciekła... taka niedopukana... :-O :-O :-O

keczoleczo no,właśnie chodzi o to że ja chciałem ją dopukać, ale zdążyła mi uciec jak byłem zajety tym kochankiem, szkoda że uciekła... taka niedopukana... Aż mi się Ciebie żal zrobiło... Nie martw się tak,może czegoś nie złapałeś,co żonie zostawił....

Gość keczoleczo
i jeszcze zaszla w ciaze i bedzie rodzic szczeniaki :-/

spoko, jesli pobiłeś go pod wpływem kurwicy na widok ich dwoje razem to sąd bedzie łaskawy szczególnie jesli nie byłeś karany. a jesli zaplanowałeś wpierdol to troche gorzej. mimo wszystko raczej wielka kara Ci nie grozi:P koles zapewne będzie się jeszcze sądził cywilnie za poniesione straty ekonomiczne(nie pracował a mógł zarobić więcej niż na chorobowym), moralne (uraz psychiczny itp) więc zapewne trochę ci się oberwie finansowo...

dlaczego pobiłeś faceta Przecież on nie jest w tym winny ,poderwał kobietę i poszedł z nią do łóżka całkowitą wg mnie winę ponosi Twoja żona i ona powinna dostać od ciebie po ryju Ona jest w związku i ona się skurwiła a co facet jest winny On jest wolny i ma prawo podrywać kazda kobietę która wpadnie mu w oko ale druga strona związna z kimś powinna powidzieć że on ja nie interesuje.

to była zbrodnia w afekcie :) widok żony dającej dupska innemu wyłączyła ci poczytalność hehe czy jakoś tak ;)

Gość asddadda
jakis tam facet: no chyba że wiedział że jest mężatką...

Do --> keczoleczo Przyznam, że zachowałeś się jak niedoświadczony sztubak, a powinieneś jak mężczyzna z klasą. Sposób jest prosty, jak konstrukcja gwoździa: wchodzisz do pokoju, gdzie wiarołomna zabawia się z gachem i mówisz \"To zapłać temu panu i ubierz się. Jedziemy na zakupy\". Zaręczam, że facet zwiałby w pięć sekund, a Twoja ex miałaby bardzo ciekawą minę... Sam tak zrobiłem, gdy moja ex złapałem na rżnięciu się z gachem. Ich zachowanie i mina mojej ex były nagrodą. A co do sprawy, to możesz się wymigać wyrokiem w zawieszeniu, bo działałeś w stresie. W takim przypadku jest to okoliczność łagodząca. Przynajmniej takie wyroki widziałem. A to, że odszedłeś, to brawo. Po co masz żyć w toksycznym związku...

Gość keczoleczo
Zapomniałem napisać, jaki był finał tej sprawy, jakieś dwa tygodnie temu dostałem zawiasy na trzy lata, odszkodowanie (650 zł odszkodowania dla poszkodowanego) i pokrycie kosztów sądowych. Moja niedługo już była żona dostala karę nagany od sądu, wiec sądzę, że w tej sytuacji rozwód będzie prosty (pierwsza sprawa rozwodowa ma być w przyszły piątek). Aha, moje ostatnie wpisy nie są moje - ktoś się pode mnie podszywał. Pozdrawiam!!

Gość tak czymaj chopie

Gość ale sciema
prowokacja jak nic ...:D

Gość lola43
jej powinieneś sprawić lanie

Gość sdtt34t
W jakim celu bic obcego chlopa ? chyba zeby sobie udowodnic ze jest sie od niego w czyms leprzy ( bo ze w seksie on jest gora to juz wiemy ) wszelkie pretensje itd to do zony a nie do obcego faceta .

Gość prawnik2222222222
jak sprawa jest cywina to jakie zawiasy? grozi Ci tylko pokrycie kosztów leczenie i zadościuczynienie. tyle. a rady Policjanta wyzej, jak to Policja. Ch sie zna

Gość punktatorrrr
Będziesz miał napewno zawiasy nic pozatym.A i chyba koszty sądowe do pokrycia.

Gość csdfgvs
cwelem nie jest skoro bzykal twoja zone :) a kobiete masz na medal to fakt, czci takiej kobiety trzeba bronic, bo ma sie te kobiete tylko jedna ! moze i popuszcza szpary ale co tam, dobra do roochania, bo tylko ona jest moze byc :D

masz nauczkę Kolego!!! następnym razem bij mocniej żeby do głowy mu nie przyszło iść z tym na policję!! a tak pomiziałeś go a on teraz się śmieje. Nie możesz jeszcze raz go dopaść żeby zeznania odwołał??