Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keczoleczo

Sprawa w sadzie za pobicie kochanka zony

Polecane posty

Gość hs6
widocznie jestes do bani skoro twoja kobieta poszukala innego - bic w pysk tylko umiesz to sie nie dziw - dobrze ze sie rozwodzicie kobieta odetchnie od takiego gbura -:(

Gość a autor gdzie
jest? w pudle siedzi czy jak?:D

Gość tak bicie kochankow jest
karalne nie wiedziałaś?

Gość DRWeed
Dobrze zrobil ja to bym takiego zabil i zakopal a zone... niewiem... sam nie mam ale nie umial bym jej spojrzec w oczy zalezy jak by ona patrzyla...I wy piszecie ze dobrze chlopu postawcie sie w jego sytuacji jelopy

Gość ferduś kiepski
no jak nie jak kurde tak

Gość pantha rei
muwi sie trodno

Gość ten pijus
ty pójdziesz siedziec :O zonka dalej się z nim bedzie pukac :classic_cool: masz nauczkę na drugi raz uprzedz żonke ze zaraz bedziesz w domu :classic_cool:

Nie. :O U mnie wczoraj było ze 30 stopni. Całe miasto się kisiło. :D Dzisiaj zapowiada sie powtórka z rozrywki. :D

Ja, żeby być szczęśliwa musiałabym chyba wykurrwić w lasy tropikalne albo nie wiem..Wietnam? U Forresta była pora deszczowa. :D Zaraz założę topik, z góry skazany na porażkę, ale co tam. :classic_cool: Popierdzimy. :D

Gość ten pijus
a ja widze nad sobą line frontu :classic_cool:

Liczę na to. :classic_cool: Jak zwyklę będę udawać wielkie zdzwienie. A potem zacznę pisać scenariusz do programu 'Trudne sprawy', w którym bedzie historia mojego trudnego bytu na forume. :classic_cool:

Gość asdasdasdasdasdas
co za patolgoia

Jeśli przyłapałeś ich w wyrku to było to działanie w afekcie, czyli pod wpływem silnego wzburzenia i to będzie okoliczność mocno łagodząca, może nawet Cię uniewinnią. Jakbyś się dowiedział kto to i dopadł go na ulicy za parę dni byłoby gorzej a tak nie pękaj :)

Gość dfgdfhfdhdfh
te architekci co wy odkopujece stary temat :/

Gość asdasda
da jaj, by the way

Gość gsdsfdfssdfzcv
Pomijajac, ze to '09 to nie rozumiem faceta. Dobra, kochanek moglby miec wyzszy "poziom moralny", ale tak na serio to z taka dziewczyna sie ozenil, wiec po co bil kogos? Dlaczego nie ma paragrafu na kochankow? Z jednego prostego powodu - co z tego, zeby ukarali, winna jest glownie zona - to ona mogla przysiegac wiernosc, a kochanek chyba jemu nie :-). Powinien byc jemu nawet wdzieczny, bo dzieki temu, ze ten sie zle kryl z tym to odkryl nature "swojej" kobiety, a wielu moglo byc przed...

Gość dcfsdfsdsdfsdf
dość tego pier­dolamento

Gość gość
buddy, sorry, ale jesteś frajerem i j****ym rogaczem, jak żona woli innego chłopa od ciebie, to jest osobista porażka ciebie, nie jej a kochanek nie jest tu niczemu winny. -.-

Gość gość
c***j mnie to

Gość gość
jeśli inicjowała żona jej również wp*****l sie należy , a druga sprawa żona dająca obcemu atutomatycznie staje sie prostytutka co za tym idzie jej mąż alfonsem i może domagać się zapłaty ja bym tak zrobiła albo obciał mu fujare

Gość gość
powinienes wyciagnac wodke i sie z nim napic i nie zapomnij mu podziekowac-za co?ze ci oczy otworzyl ,ze masz k****** za zone

Gość gość
w takiej sytuacji to wynająć dobrego adwokata, np. www.kancelaria-miastkowski.pl i puścić z torbami zonę, a póżniej gościa! bo to jest zwyczajnie nie do opisania, że ludzie zdradzają i to właśnie pod nosem męża/żony.

Gość zepsuta rypka
W umyśle kryją się pułapki niczym w średniowiecznym lochu -cuchnące zapominki, cele o butelkowatym kształcie wykute w skale, z zapadnią na górze. Nic stamtąd się nie wydostanie. Trzęsienie ziemi, zdrada strażników i iskry pamięci zapalają trujące gazy: stwory więzione przez długie lata wylatują na wolność, gotowe eksplodować bólem i popychać nas do gwałtownych czynów...