Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już sama nie wiemmm

praca w stowarzyszeniu

Polecane posty

Gość już sama nie wiemmm

Czy warto wysyłać CV do stowarzyszen? Niby maja charakter niezarobbkowy ale nie wierzy zeby ludzie 8 godzin dziennie za darmo tam robili? jak to jest, ludzie maja tam wynagrodzenie za swoja prace czy robia to społecznie? Czy podobnie jest z fundacją?

Gość już sama nie wiemmm
hehe no tak ale czy każde stowarzyszenie to praca społeczna?

w fundacji to mi się wydaje że za darmo, z powołania ;) a co do stowarzyszenia to nie jestem pewna.

Gość już sama nie wiemm
a co tam, wysyłam. może się uda

Gość fąfarąfa
pracowalam w roznych stowarzyszeniach/fundacjach. to bywa roznie, czesto jest to praca na pol etatu. jest to praca specyficzna, bo jestes od wszystkiego i od niczego. Ale ciekawe doswiadczenie. Na kokosy bytm nie liczyla, ale jak sie wkrecisz, to moze byc juz lepiej.

Gość już sama nie wiemm
a dziekuje za rozjaśnienie sytuacji:)

Gość fąfarąfa
dodam, ze praca jest ciekawa, czesto tez stresujaca- w sumie to zalezy co robisz. sa rozne sposoby finansowania, ja pracowalam jako trener i moje "zarobki" finansowalo mi miasto. to jest dobry start dla osob po kierunkach psycho-/ped-. praca ciekawa. niestety minusem jest to, ze czesto sytuacje sie zmieniaja. np organizacja nie dostanie grantow, zmianiaja sie projekty, cos wypada etc. ale sprobuj. generalnie to zalezy jaka dzialka cie kreci. jets to tez dobre jak chce sie zlapac ierwsze doswiadczenie zawodowe. powodzenia