Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 123

ZALICZYŁAM WPADKE...

Polecane posty

Gość załamana 123

Mam 18 lat i dowiedziałam się ostatnio, że jestem w ciąży. nie wiem co robić. mój chłopak kazał mi usunąć ciąże. nie wiem gdzie mam sie zglosic. kto mi może pomóc? co robić??!!:(:(:(

Po pierwsze: powiedz rodzicom. Jak są normalni to wesprą Cię.

Gość hmmm ciezka sprawa
ale.... po co kasa na te sprawy zeby problem zniknął? po prostu żyj aktywnie, intensywnie pij , pal, dużo wysiłku, ( dużo za dużo) niezdrowe jedzenie, leki, lub wersja dla bardziej zamoznych - lot samolotem w jakies miłe miejsce załatwią problem

Gość fermeo
jak sa normalni to wypierdola cie z domu:O Dlaczego maja ponosic konsekwencje za nieodpowiedzialna gowniare?:O Do pracy teraz zasuwaj, aby utrzymac bachora...

Gość hmmm ciezka sprawa
pozdro i daj znać czy problem się ulotnił

Gość on28dg
wspolczuje chlopaka bedzie ci moze ciezko ale nie usuwaj ciazy,powiedz rodzicom jaka jest sprawa,na pewno ci pomoga,moze troche sie zezloszcza bo to pewnie szok bedzie ale pomysl czy nie zranilabys ich bardziej jakby sie kiedys dowiedzieli ze usunelas dziecko...

Gość załamana 123
nie wiem co robić:( moi rodzice nie zrozumieją mnie. zawsze mówili mi ze A... nie jest odpowiednim chłopakiem dla mnie i ze będą z tego kłopoty ale ja ich nie słuchałam. kocham go..:(:(

Gość hilaryyyyy
zalamana123 - nie martw sie- ja chyba tez zaliczylam wpadke i tez zastanawialam sie nad usunieciem, tylko, ze nad tym usunieciem tabletkami ale z godziny na godzine dociera do mnie , ze to jednak chyba zly pomysl:(

Gość załamana 123
na tabletki jest już za późno:(boję się. najgorsze jest to, że A... chyba mnie zostawi:(od paru dni w ogole sie nie oddzywa:(:(

Gość ewela1777
tez mam 18 lat ale nie usune dziewczyno w twoim brzuszku jest mala istotka ktorej napewno juz bije serduszko

Gość upupup
ewela, a ty jestes w ciazy?

Gość ewela1777
prosze przeczytaj to agraffka.blogx.pl

Gość usuń

Gość ewela1777
tak jestem juz w 15 dzis bylam na usg widzialam ja sie wiercilo poplakalam sie . tez zaliczylam wpadke

Gość załamana 123
łatwo powiedzieć...chodzę do liceum-już sobie wyobrazam te wszystkie spojrzenia i szydercze uśmieszki koleżanek.. boje sie ze rodzice wyrzuca mnie z domu:(

Gość ewela1777
ja tez chodze do szkoly. mozesz zmienic szkole na zaoczna

Złoty wróciliśmy do siebie. Przyjechał do mnie, pogadaliśmy i nie chcemy się rozstawać :). Ciąg dalszy opery mydlanej nastąpi :P Załamana i tak prędzej czy później będziesz musiała powiedzieć rodzicom. Jesteś przecież ich dzieckiem, powinni Cię wesprzeć w tak trudnej sytuacji, szczególnie gdy chłopak okazał się takim dupkiem. Nie szukaj pomocy na kafeterii tylko wśród najbliższych!

Gość no i proszę bardzo
"zawsze mówili mi ze A... nie jest odpowiednim chłopakiem dla mnie i ze będą z tego kłopoty ale ja ich nie słuchałam." No i ta sytuacja doskonale pokazała, że mają w 100 % rację. Pogadaj z rodzicami, a nie aborcja od razu.

Gość ewela1777
ja tez myslalam ze nie wyrzuca... moj tata jest bardzo rygorystyczny a jednak... ucieszyl sie mowi ze takie zycie ale cieszy sie ze bedzie dziadkiem:)

Gość jhgfds
jestem o rok od Ciebie autorko młodsza,ale mam starszą siostre ,ktorej kolezanka usunela ciaze mając 20lat i powiem Ci ,ze teraz sobie żyje spokojnie i wszystko jest dobrze,a tez chłopak ją o to prosił.... tyleze ja czuje do niej wstręt ,nie wiem jak mozna zabić własne dziecko ,ono już ma małe nózki,serduszko,ktore bije..trzeba ponosić konsekwencje za to co sie robiło.... to nie jest wytłumaczenie,ze poszłam z nim do łóżka bo go kocham można to w rózny sposob okazywac ,ze sie kocha.. no niestety zrobisz jak uwazasz,ale ja bym nie usunela sumienie by mnie zabiło ..Twoja córka może byc w przyszłosci śliczną dziewczyną,ktora zawsze bedzie przy Tobie i w każdej chwili Ci pomoże;) nie to co chłopak;/

Gość no i proszę bardzo
"najgorsze jest to, że A... chyba mnie zostawi" Nie. Najgorsze jest to, że chcesz zabić swoje dziecko, bo jakiś skończony dupek jest kompletnie nieodpowiedzialny. Po czymś takim to Ty jego powinnaś wywalić, a nie bać się że on Ciebie zostawi!!!

Gość ewela1777
no i znowi to samo . u mnie tez go nie akceptowali ale musieli ze wzgledu na mnie a co sie okazalo ze mieli racje

Gość usuń
Gdybym miała mieć dziecko w wieku 19 lat, nie pracując wolałabym usunąć niż odmawiać mu zabawek, przyjemności i karmić mlekiem z biedronki :o Biedne to dziecko będzie...