Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta co zdradzila

zdradzilam-jak zyc?

Polecane posty

przepraszam ciebie za to co zrobilam,przepraszam,ze zdradzilam,przepraszam,ze zawiodlam twoje zaufanie,przepraszam,ze cierpisz,przepraszam za to co musisz teraz czuc,przepraszam ciebie nie mowilam ci 5 lata,myslalm,ze uda sie zapomniec,ze jakos to bedzie...ale ciagle ciagle ciagle...dnia kazedo myslalam o tym co zrobilam,kazdy twoj zart wynikajacy z zaufania i 100%pewnosci co do mnie sprawial,ze rzygalam soba,swoim cialem,...moge dzis powiedziec,ze nienawidze siebie,w kazdej komorce kazdego dnia pronowalam w sobie sily zeby moc z tym zyc-ale z tym nie mozna zyc-jesli sie kocha tego,ktorego sie zranilo,budowalam a one padalu-mury pieprzone mury milczenia-juz mnl razy chcialam powiedziec ,juz milion razy stalo sie powiedzilam-nie wiem co z nami bedzie,nie wiem co bedzie z toba nie wiem czy mam prawo pisac tobie,ze kocham najmocniej jak tylko potrafie,nie wiem czy mam prawo mowic ci o tym jak jestes wazny,... a kocham niebotycznie,tesknie niebotycznie kiedy jestes poza domem,szukam twojego zapachu na poscieli,sypiam w twoim podkoszulku,pije w twoim brudnym kubku... dziwne czasy,dni,lata miesiace-wtedy nie czulam tego co czuje teraz-nie umialam uciec od przeszlosci,wsydze sie tego tak cholernie sie wstydze,chce stanac przed toba i wykrzyczec jak bardzo ciebie kocham,jak bardzo chce zasypiac obok ciebie,jak bardzo chce prac twoje skarpety,robic ci kanapki i sluchac twojego glosu...jak bardzo kurwa chce cofnac czas... kocham cie ... ...ale ty juz mnie nie sluchasz...

dobrze już dobrze - ateraz idz do niego i powiedz mu to w realu co tu napisałaś

Gość my chcieliśmy
wiesz co zdrady i kłamstwa nienawidzę najbardziej na świecie ale chyba baaaaaaaaaaaaaaaardzo żałujesz wiec nie powiem że trzeba było myśleć wcześniej tylko że współczuję Ci że straciłaś swoją miłość i że mi przykro. Wiem że nic Ci to nie pomoże. Powiedziałaś mu to wszystko co napisałaś???

obawiam sie, ze on tez nie...

powiedzialam...

>> obawiam sie, ze on tez nie... I dobrze, trzeba było myśłeć o tym zanim zaczełaś oblizywać obcego kutasa :o

To nie pozostaje Ci nic innego niż czekanie na jego reakcję, a jak już była, to albo będziesz się starała go odzyskać albo po prostu sobie darujesz.

Gość my chcieliśmy
a swoją drogą kłamstwo ma krótkie nogi i takie rzeczy wyjdą prędzej czy później więc moim zdaniem nie warto czegoś takiego ukrywać bo za miesiąc rok dwa pięć dziesięć coś takiego wyjdzie

Gość my chcieliśmy
powiedz mi co skłoniło co skusiło Cię do zdrady??? dlaczego to zrobiłaś???

Gość my chcieliśmy
nie zrozum mnie źle bo nie atakuję Cię i nie potępiam ale czy w chwili w której zdradzałaś pomyślałaś o Nim??co będzie czół gdy się dowie???

tak wiem.jestem szmata,suka,lodziara... stare uczucie mnie sklonilao.kurwa patologia cholerna starego zycia.

Gość my chcieliśmy
pomyślałaś choć przez chwilę jak Ty byś się czóła gdyby to O Cię zdradził??

przeprowadzilismy juz kilka rozmow.na niczym nie staneloooo...nie wiemy co mamy robic...jak zyc... jak teraz zyc... kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość las rąk
słowa nic nie kosztują

kosztuja i to bardzo wiele

Gość my chcieliśmy
ja cię tak nie nazwałam przypuszczam że fakt że tak piszesz znaczy że właśnie tak się czujesz a co z tym gościem z którym zdradziłaś??? ile już to wszystko trwa tzn. kiedy odszedł?? ile razy już próbowałaś go odzyskać i jakie są w ogóle na to szanse???

Wiesz, jakoś żyliście ze sobą przez 5 lat po Twojej zdradzie. Może warto zaryzykować?

Gość ej ajjaaa
ja tez zdradzilam rok temu. nie powiedzialam bo nie wiem jakby zareagowal. jakos normalnie z tymzyje.

Gość my chcieliśmy
jesteście małżeństwem??

Gość my chcieliśmy
próbuj autorko!!! próbuj go odzyskać próbuj tak długo na ile starczy Ci sił!!! Niestety pewne rzeczy zaczynamy doceniać dopiero jak je stracimy:(

Gość słodki jezu
po fakcie żal próżny chcesz forumowego rozgrzeszenia ??

nie znam faceta ktory by wybaczyl..... nawet jezeli on tak powie to bedzie o tym myslal caly czas..... dlaczego? czy jestem gorszy??? jezeli jestem to w czym??? tysiace pytan...... i swiadomosc tego o czym pisal San Siro:P

zdradzilam po pol roku trwania zwiazku.tydzien temu powiedzialam ...nie potrafilam z tym zyc normalnie,nie umialam.nie jestesmy po slubie.10 mies temu zareczylismy sie,planujemy...planowalismy w tym roku slub,kupno mieszkania... nie wiedzialam,jak mu powiedziec wczesniej,a nie chcialam miec przed nim tajemnic wchwili kiedy bedziemy mowic sobie "tak" jest strasznie pusto... rozgrzeszeni? forumowe? nie raczej nie to mialam na mysli

Gość słodki jezu
więc co ??

puscilam sie z facetem, kz ktorym bylam 2 lata w zwiazku....

wyzalenie sie...wyrzucenie z siebie zalu, jakiegos bolu..sama nie wiem..."rozgrzeszenia"$ moge jedynie wyczekiwac jak kundel z jezorem na wierzchu-od niego...

Gość placebo_man
no przynajmniej się przyznałaś ale chociaż z tego co czytam nie było to taki przesądzone znowu w porównaniu z tymi tępymi cipami , specjalistkami od tekstów typu \"co się martwisz zdobyłaś nowe doświadczenie życiowe jesteś aniołkiem\" i nie pisz już więcej na forum waszym babskim zwyczajem bo nic to nie da i tylko wyżej wymienione pizdy będą się produkować. kolo sam musi zdecydować