Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja niepewna

pomóżcie

Polecane posty

Gość ja niepewna

Witam mam problem. Czy moglam zajść w ciążę, jeśli wczoraj z chłopakiem uprawialiśmy petting i on miał wytrysk, ale poleciało na jego brzuch, ja byłam w piżamie i w sumie tylko ja jego pieściłam, on mnie tylko trochę, ale przez spodnie od piżamy. Po wszystkim umyłam ręcę ciepłą wodą i mydłem, ale on nie mył. Wiem, że to może być dziwne pytanie, w sumie plemniki sama nie wejdą do pochwy, ale mimo wszystko boję się, bo juz kiedyś przeżywałam stres związany z ciążą i nie wspominam tego zbyt dobrze. Zdaję sobie sprawę, że niektórzy mogą mieć niezły ubaw z mojego pytania, ale mimo wszystko, bardzo proszę o odpowiedź. Z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam

Gość pomylilas forum

Gość o mamusiu jedyna
powariowali........ czytac o seksie w takim razie najpierw, a nie go uprawiac... jak dzieci... najpierw sie bawią a potem płaczą, bo zabawa nie poszła po myśli... Książka do łapek i czytać, a jak brak książki to internet i... czytac czytac czytac czytac!!! ;P

Gość pomóżcie....
ty bylas w pizamie i bawilas sie jego malym i on mial wytrysk, dobrze rozumiem? a on byl nago?

Gość ja niepewna
ja w piżamie a on w koszulce i później bez bokserek

Gość ONA ODPOWIADA
Uprawianie miłości bez zabezpieczeń zawsze niesie jakieś konsekwencje.Ale tak na zdrowy rozum jeżeli Jego nasienie nie przeniosło się (np.na Twojej ręce) możesz spać spokojnie..chyba...Myśl następnym razem dziewczyno.

Gość pomóżcie....
dobra konkretnie mowiac on bez bokserk byl a ty mu zwalilas reka albo loda zrobilas a on trysnol?

Gość ja niepewna
tak