Madziiq15 0 Napisano Marzec 17, 2009 chodzi o to ze spózniał mi sie okres 2 tyg. wiec zrobilam test na ciaze i wyszlo pozytywnie ... :( alle po kilku dnich dostalam ten okres .. ii juz sama nie wiem czy jestem wciazy czy nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a lekarzy Napisano Marzec 17, 2009 na twojej planecie nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poliglotka hahahaha Napisano Marzec 17, 2009 Możesz być w ciąży bo takie sytuacje z okresem sie zdarzają....ale bardzo rzadko !! Tez tak kiedyś miałam :) i nie byłam w iązy a okres mi sie spócnił 3 tyg !! moze przezywasz jakiś stres albo byłas chora albo cos takiego ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powinnas pójsc do lekarza Napisano Marzec 17, 2009 po zakończeniu okresu powtórz test i niezależnie od wyniku idź do lekarza nikt ci tu nie powie, czy to było poronienie czy krwawienie ciażowe poronienie wczesnej ciązy zdarza się bardzo często ale test też mogł byc wadliwy do lekarza ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach