Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freequa

co by was zainteresowalo...

Polecane posty

musze przygotowac jakis temat o ktorym bede gadac przed grupa dziewczyn...jakies 10-15min.bede miec...co wybrac?? Tak myslalam nad czyms typu makijaz itd. ale to jest tak szeroki temat ze nie wiem na czym sie skupic... Chyba ze macie jakies inne pomysly?? :)

A w jakim wieku te dziewczęta i na jaką "okoliczność" to wystąpienie?

Gość mnie by zainteresowalo
np cos o mowie ciala, o Savoir vivre, o tradycjach (no tu o jakims powiedzmy wybranym zwyczaju, jak na 10 minut tylko ;) )

makijaz to szeroki temat?? :D ja bym nawet 5 minut nie potrafila mowic o tym :D Jak Ty bys umiala to gadaj o tym. Co za roznica ;)

no tak..w sumie waznej informacji nie podalam :P to jest taka prezentacja na studia (obcy jezyk wiec mamy duzo gadac i przyzwyczaic sie do wystapien przed publika) wiec ludzie sa mniej wiecej w wieku okolo 20-23 lata... (ja mam 20) Jestesmy generalnie zrzyta grupa wiec duzo tematow dozwolonych :P ale oczywiscie w ramach przyzwoitosci bo wykladowca tez bedize :P

no tylko z tym makijazem to najlepiej zeby miec kogos na kims cos zaprezentuje..a jak sie zestresuje i mi nie wyjdzie? :P o savoir-vivre juz jedna dziewczyna przygotowuje...i wiem ze o tancu tez ktos cos ma

aaaa, no to my tez tak mielismy ;) Spoko :D To moze o zwierzetach? Albo o fazach snu. Albo o dziurze ozonowej. O tym ja mowilam na moich prezentacjach z angielskiego :D

ciekawostki najlepiej ;) O zwierzetach duzo znajdziesz ;)

oo te fazy snu mi sie nawet podobaja :D tylko najpierw sama musze to przestudiowac :P

no, ja tez sama troche studiowalam wczesniej ;) Ale akurat to mnie interesowalo :D

tak czytam o tych fazach..i...troche trudne to :P a jak ma jescze na jezyk obcy to przelozyc to juz w ogole tragedia :P moze jakies inne pomysly jescze macie? :)