Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika27

chyba powinnam sie rozebrac

Polecane posty

Gość Marika27

Witam, Mam problem. Mój partner od jakiegos czasu chodzi na striptiz. Na początku nic do tego nie miałam, ale teraz zaczyna mnie to denerwowac. Może sama powinnam mu potańczyć, problem w tym ze … wstydze się. Nie jestem jakas super zgrabna jak srtiptizerki a poza tym nie wiem czy umiałabym się odpowiednio zachowywac ;) może sa jakies kursy albo książki o których słyszeliście ;) poradzcie cos. ;)

Polecam ksiażki: Zacznij od :Alicja w krainie czarów

Gość Marika27
myslisz ze to nie powazne? wec jesli sie ze mnie smiejesz to co mi proponujesz? nie chce by moj facet chodzil i slinil sie na widok innych lasek. wolalabym zeby to na mnie patrzyl. jestem z lekka zdesperowana. dlatego mysle ze jedynym wyjsciem jest taniec dla niego...

Gość Anitkaaa
A po co on chodzi na ten striptiz, nie uwaza ze to nie w porzadku? Moj facet byl raz z kolegami z okazji urodzin, potem mi powiedzial ale byl pewien ze bede zla. Powiedzialam ze nie ma sprawy to sie zdziwil, mowi to jak, nie przeszkadza mi ze on patrzy na rozebrane kobiety, albo jak ktoras by go dotykala to tez nie bedzie mi przeszkadzac? powiedzialam ze lepiej zeby go zadna nie dotykala, a patrzec moze, skoro woli patrzec na obce baby to mi nic do tego :P Ale wiecej na striptease nie poszedl, wiec nie ma sprawy. A ty swojego spytaj po co chodzi ogladac obce rozebrane kobiety, skoro ty moglabys mu zrobic striptease specjalnie dla niego. A jak woli ogladac je niz ciebie, to sie nie rozbieraj dla niego, w koncu one robia to zawodowo, troche musialabys pocwiczyc zeby im dorownac, a po co sie starac dla faceta ktory woli ogladac inne :P

Gość Marika27
Anitkaaa - on powiedzial ze jakos podsiwadomie potrzebuje popatrzec na taki taniec. ze bardzo go kreci. powiedzial mi ze chcialby zebym to ja mu potanczyla, ze bylby w 100% bardziej zadowolony jakbym to ja specjalnie dla niego tanczyla... a ze ja sie wstydze i nigy tego nie robilam, zaczal chodzic. no byl tak naprawde 4 razy a ja nie chce by poszedl 5 raz.

Gość olinkaaaa
Marika27--jak twoj facet chce patrzec na obce baby,to po prostu powiedz mu tak-niech patrzy do woli,ale seksu z toba miec nie bedzie;-)

Gość Anitkaaa
Marika27 -> no skoro chcesz to sprobuj mu zrobic ten striptease, niesmialosc w lozku nie poplaca. Wypij jakies winko na odwage i sprobuj - to ze nie jestes tak zgrabna jak stripteaserki normalnemu facetowi nie powinno przeszkadzac, przeciez wie jak wygladasz, uprawiacie sex wiec pewnie mu sie podobasz, prawda? Tylko najpierw powinnas z nim porozmawiac powaznie, powiedz mu ze przemyslalas sprawe i nie chcesz zeby on chodzil na ten striptease, bo ci to przeszkadza. Bo co to znaczy ze on tego "podswiadomie potrzebuje"? A jakbys mu np nie chciala zrobic loda czy czegokolwiek, to on pojdzie na dziwki czy zaplaci ktorejs z tych panienek ktore oglada, bo tego potrzebuje?? Powiedz mu ze jestescie razem i to ciebie ma ogladac, a ty sprobujesz tego stripteasu, ale nie obiecujesz ze ci to wyjdzie.

Gość Marika27
Dzieki Anitkaaa, bede musiala z nim powaznie pogadac ;) nie chce zeby chodzil w takie miejsca. a jak nie to chyba sie pozegnamy

Gość zygazyga
myslisz ze jak chodzi regularnie na striptiz to nie bedzie chodzic tez i na dziwki?