Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idaeae

...musze sie wyzalic...przykro mi z powodu chlopaka

Polecane posty

Gość yhmmmmmmmm
ale ty mowisz ciagle jaka ty cacy jestes itd ale jeli robi Cie w balona cos z Toba musi byc nie tak

Gość sztuka i czas
to zmien faceta, studia albo torbę na mniejszą.

Gość taaaaaaaaaakaaa jednaa
yhmmm do kogo ten ostatni twoj post?

Gość yhmmmmmmmm
do autorki tematu

Gość do autorki875
wlasnie chcialm zalozyc podobny topik, rozmawialam z moim chlopakiem bo chcialam sie przeprowadzic do poznania aby tam pracowac bo w moim miescie nie ma pracy, a on mi na to ze musze sie przygotowac przemyslec bo on do mnie do poznania nie bedzie jezdil bo go stac nie bedzie i ja mam przemyslec i wiedziec ze bym musiala zawsze na weekendy zjezdzac;/ i ja co mam sobie myslec?? z jednej strony sobie pomyslalam ze to olewa i mu nie zalezy:(

Gość idaeae
moze im faktycznie na nas nie zalezy a moze za bardzo dajemy siebie na tacy...bo czasem jak cos przeskrobie to widze ze sie stara, widze ze mu zalezy, ale nie w tym przypadku... bardzo prosze o jakies opinie rady

Gość idaeae

Gość hejjjj
może postaraj się nie przyjechać przez miesiąc powiedz że jesteś zmęczona chcesz odpocząć taka podróż jest męcząca nie proś go żeby przyjechał niech sam to zaproponuje

Gość idaeae
dzieki, tez juz w sumie nad tym myslalam, tylko mysle ze nawet gdyby przyjechal to i tak nie rozwiazaloby to problemu na zawsze lecz jedynie na ten jeden raz...

Gość nie sypiam z komiczne
ale moze ty tragarza potrzebujesz a nie chlopaka? zdefiniuj swoje potrzeby... na jego miejscu sam bym podziekowal.....bo widac ze masz w zwiazku postawe roszczeniowa

Gość idaeae
chodzi mi tylko o to zeby od czasu do czasu to On do mnie przyjechal a nie tylko ja do Niego, zebym mogla czesciej zostawac tam gdzie sie ucze

Gość idaeae
naprawde uwazacie ze mam niesluszne pretensje?? nie chodzi mi o przyjezdzanie PO mnie a o przyjezdzanie DO mnie, tyle ze on sam kiedys stwierdzil ze zamiast do mnie przyjechac to woli przyjechac po mnie zeby mnie troche odciazyc i stad jego obietnice

Gość idaeae

Gość odswierzam.