Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Moja siostra nie przyjedzie na święta

Polecane posty

Gość

Pracuje w Holandii, na skype mówiła z płaczem,że jest jej bardzo przykro ,że spędzi z rodziną świąt.:)

Gość
Przepraszam pomyliłam się, jest jej bardzo przykro ,że nie spędzi z nami świąt:(

wlansie \\chbya nie placzsz z tego powodu;) Pozdrawiam ale Slowiczka to chyba zawsze taka usmiechnieta jest po prostu:)

moja sis z 3wielkanoce juz z nami nie byla i tak niezle ze na BN byli;) wiec ja przywyklam poza tym ma meza wiec juz w domu jest tylko raczj jak gosc;)

Gość
Wielu Polaków tak ma, moja 2 razy nie była na świętach, ale w tym roku była. Ona nastawiła się na ten wyjazd, a tu wielkie rozczarowanie.

Ostatnie swieta Wielkanocne spedzilam z rodzina w 2003 roku. Od tej pory ledwo co zauwazam kiedy sa... w ogole ich nie obchodze. Za to na BN zqwsze jestem w domu.

Gość
Ona zarabia z mężem na dom, który buduje pod miastem. Wiem,że nie chce być w Holandii, może można przzwyczaić się do nieobecno ści, ale tak bardzo tęsknimy za sobą.

Slowiczka widac lazy Was bardzo silna wiez a ile sis na emigracji juz? i ile po slubie z mzem? moja tez na dom tam zarabiaja;) i juz z 4lata alb wiecej tam jest wiec sie naprawde przyzwyczailam i tak juz nie bedzie tak jak kiedys ze mieszkala z nami w domu

Gość
Tak łączą nas mocne więzy, pracuje 2 lata, jest 4 lata po ślubiie

Slowiczko kiedys to i tam musialo nastapic dobrze ze jest internet:)

Gość
Pocieszam ją,że będzie wszystko dobrze, dodaję sił, najważniejsze jest to,że mamy ze sobą kontakt :)