Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *wkurzona dziewczyna*

Mój facet właśnie pojechał pomagać koleżance...

Polecane posty

Hej! Mój facet własnie pojechał pomóc swojej koleżance,bo samochód jej sie popsuł. Dodam tylko,ze on sie nie znam wcale na samochodach,koleżanka mieszka 100 km od nas,a on ma złamana rękę. Ludzie,co Wy o tym myslicie? Jak wróci,ja go chyba kopne w dupe. :O :O :O

Gość zaraz umrę lol
kopnij ode mnie tez

Gość fizledizle
zajebiscie pomocny jest, szacun

To nie jest żadna prowokacja.Naprawdę. On zawsze był pomocny,czuły na krzywdę. Ale na Boga,czy ta koleżanka nie ma innych znajomych,ojca,eujka,brata,dziadka,sąsiada? Tym razem przegiął,w dodatku nie odbiera tel/ :O Oj,śmierdzi mi to. Nie wierze,że związała sie z takim kolesiem,który jedzie 100 km w środku nocy,bo jakiejs doopie zepsuł się samochód. :O

Gość kaiwndu
bedzie z tego seks...

Zabije go chyba jak wróci.

Mam takie dziwne pytanie : napisalas ze ma zlamana reke wiec jak On prowadzi samochod? kolega kiedys tez mial i jedzil empekami bo nie mial jak prowadzic . No chyba ze jest tak zdolny i umiejetny ze potrafi kierowac jedna reka ;) :P A tak na marginesie : fakt ,dziwna historyja .Zaborcza rowniez nie jestem ale zeby tak po nocy jechac aby pomoc kolezance? aczkolwiek nie mozna tez przesadzac i doszukiwac sie czegos wiecej , najlepiej porozmawiaj z Nim o tym i powiedz jak sie poczulas kiedy w srodku nocy rzucil wszytsko i popedzil do kolezanki .

raczej nie bedzie:) Twoj facet chce buc super uprzejmu dla kazdego Moze nie umial jej odmowic Masz racje,ze sie wkurzasz:) Kolezanka ma na pewno rodzine,przyjaciol do pomocy:)

....jak jest tak pomocny, to może przyjedzie i do mnie utulić mnie do snu?! ;) hahaha.... Sorry, a tak poważnie - gdy wroci to powiedz mu, by zamknął za sobą drzwi od zewnatrz!

Tzn. on ma złamany obojczyk i bark,ale cały tułów w gipsie. Nie wiem,ja mu juz nie ufam. Kicham na takiego faceta,co zostawia wszystko i jedzie znajomej ,,pomagać''.

Gość vfbgry
pfff... co w tym trudnego kierowac jedna reka? zwlaszcza jak ma automat to spokojnie moze, znam kierowcow co np potrafia zasuwac ciagle kierujac jedna reka a druga- zimny lokiec :classic_cool: pelen luz i jedzie, i tylko jak bieg musi zmienic to uzywa drugiej

Gość vfbgry
a temat oczywscie to prowokacja 🖐️

Wyobraz sobie,że nie prowokacja! Jestem tak wściekła,że mu jaja poobrywam jak wróci.Zaraz go spakuje i walizki za drzwi.

Nie wiem czy temat to prowokacja czy tez nie ale gdyby i nawet to w sumie takie sytuacje tez moga sie zdarzyc . Osobiscie moge zniesc ze moj facet chodzi czy tez jezdzi gdzies bezemnie bo uwazam ze kazdy ma prawo do swojego zycia mimo wszytsko ale gdyby mi taki numer wywinal to juz przesada :O

Mexx Ja też go nigdy nie trzymałam na krótkiej smyczy,chodził gdzie chciał praktycznie.Lecz teraz to przecgięcie po całośći. W dodatku jeszcze nazwał mnie nieczułą,bo nie rozumiem,ze ktoś może potrzebować pomocy. Normalnie nie wierze,że mam takiego faceta.

Już nie potrzebuję,kończę z facetami.

haha Przedłużacz... racja :) może i trzeba dziewczynie pomóc... Kochana... może kran cieknie ?

Brzydulko :) Zmieniło... nie jest źle... chłop się stara :)... w końcu :)) P.S.Ja Was ciągle czytam, rzadko się wypowiadam-trzeba zmienić...

Znam jednego wolnego i przystojnego hydraulika :P Ale nie chcę żadnego faceta już. :(

Tak jak pisalam , nie rob nic pod wplywem emocji a porozmawiaj z Nim o tym , ok rozumiem czasem ktos moze potrzebowac pomocy i wielki plus dla Niego ze jest uczynny bo takich ludzi teraz jest malo ale fakt faktem koles przesaaaaadzil i rowniez bym sie wkurzyla . PRzypomniala mi sie historia z mojego zycia : bedac w uk bylam na urodzinach u kolezanki i zdazylo sie ze wypilam za duzo oraz balam sie jechac metrem zeby nie zasnac hehe zadzownilam do kolegi ktory nawet nie zdazyl rozberac sie po przyjsciu w pracy i biedny miś musial jechac po mnie hahaha , taki wstyd ale nie powiem miło mi sie zrobilo ze jednak przyjechal po mnie , dobrze wiedziec ze mozna jeszcze na kogos liczyc . Aha i jeszcze z metra do domu szlismy z buta bo w autobusie jednak na bank bym zasnela a nie daj boze niedobrze by mi sie zrobilo wiec chlopak musial poswiecic sie , Dodam jeszcze ze dziewczyny nie mial :D To taka mala dygresja .

BabuBalunka oni zawsze sie staraja jak dopiero cos traca:) Zawsze jednak twierdze,ze jezeli jest najmniejsza nadzieja to warto walczyc o milosc do konca:)