Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2e63ewna

Kamerzysta Wrocław - Poszukiwany

Polecane posty

Gość 2e63ewna

witam czy macie moze jakiegos godnego polecenia kamerzyste ktory nie ma zbyt wygorowanych cen ? najlepiej z Wrocławia lub okolic !!!! prosze o pomoc gdyz slub juz niedlugo a brakuje Tylko kamery :)

my tez szukamy na 19 wrzesnia . ale tak szukamy ze jeszcz wogole sie nie rozgladalam. rodzice bardzo chca my natomiast patrzac na rozne filmiki wolelelibysmy nie. ale jesli juz ma byc to aby byl dobry bo inaczej szkoda pieniazkow.

hahaha swietny filmik jest u tego pana podajecgo linka z przygotowan do slubu. stol browarami zastawiony , wszyscy w reku z butelka zywca .normalnie piekny widok. jak dotad sie z tym nie spotkalam:)

Gość mirekk
Tak wygląda Ślub kiedy młodzi są z Kanady pełny luź.

Gość o matko kochana
no rzeczywiscie pelen luz. ale fajnie tak isc zionac piwem do oltarza no super. fajne podejscie do slubu

Gość mirekk
Rzeczywiście po piwie bezalkoholowym i w takich małych ilościach to będzie czuć. Różni są ludzie i podejście.

Gość o matko kochana
tak tak napewno bezalkoholowym. co za durnota. tak czy siak. pana filmik nie zacheca do brania Pana. dobry kamerzysta pownienien wioedziec co krecic a czego lepiej nie zeby nie bylo wiochy na filmie. bo z pewnoscia nikt nie powie ze w takim dniu to wyglada ladnie.

Gość camilla200009
witam mozna namary na pana pilnie szukam amerzysty termin 18 lipca tego roku! klikowa09@op.pl

Gość buziaczek.
Ale nachalna reklama portalu.... Jak najdalej od takich miejsc gdzie na silę wciska się linki do stron. Oglądałam portal i jest to najgorszy z tych co poznałam. Mało informacji, mnóstwo usługodawców bez ze zezwolenia. Brak pozycjonowania.

no patrzylam na ten portal tez sostal mi polecony. ale na stronach tych kamerzystow filmiki pozostawiaja wiele do zyczenia. moj blad ze tak pozno sie za to wzielam. ale na sile bym tez nie brala.bylle by byl

Gość Wścibska do bólu
Oj mila732 czemu tak brzydko napisałeś/napisałaś. Zdaje się że to ty wciskasz cały czas na forum reklamę. Jeśli już to robisz to bądź przynajmniej grzeczny i uprzejmy. Jako specjalistka w branży reklamy dam ci radę, opuść to forum. Takim postępowaniem raczej szkodzisz swojemu portalowi niż cokolwiek zyskujesz. Nie rób z nas kobietek idiotek. Jeśli chcę skorzystać z pomocy portalu ślubnego wystarczy wpisać odpowiednia fazę w google i mam dziesiątki portali do wyboru. My kobiety nie jesteśmy idiotkami.