Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla_niedoszla_panna_mloda

Organizacja ślubów - korzystałyście z ofert firm? Potrzebuję porady!

Polecane posty

Macie doświadczenia ze firmami organizującymi śluby? Korzystałyście z ich usług? A może są tu wedding plannerki, które chciałyby się wypowiedzieć o swojej pracy? :) Powiedzcie mi proszę, czym się kierować przy wyborze firmy? Z czym miałyście największe problemy? Czego oczekiwałyście od takiej firmy i czy Wasze oczekiwania się spełniły? Ile czasu przed ślubem trzeba się zgłosić do takiej firmy, żeby wszystko załatwić? No i ile sobie taka firma liczy - mają stałe stawki czy jakoś procentowo? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź, bo zastanawiam się nad zleceniem organizacji mojego ślubu firmie i nie chcę się "naciąć"... Acha, najbardziej interesuje mnie opinia o firmach z woj. pomorskiego ;)

My nie korzystamy z takich usług bo szkoda nam kasy.. po drugie uważam, że przygotowania to przyjemność i wcale nie jest ich aż tak dużo żeby nie podołać:) takie jest moje zdanie:)

Jedno drugiego nie wyklucza - ja po prostu chciałabym mieć przy sobie osobę, która się na tym zna, ma dojścia i pomysły, umie doradzić. No, specjalistkę :) Może jednak znajdą się osoby, które korzystały z takich usług? :)

Gość kaskamiska
fajnie że masz na tyle kasy żeby sobie na to pozwolic ; bo niestety pewnie wiekszość się zgodzi że to dodatkowy koszt i to nie mały

Ja po prostu cenię mój czas i nerwy ;) Czy naprawdę nie ma nikogo, kto mógłby mi poradzić?

Gość nie1
NIe BO Z REGULY LUDZIE SAMI TO ROBIA ; BO I TAK MUSZA OSZCZEDZAC NA WSZYSTKIM ;

Gość Czasem tutaj pojawia się
wedding plannerka. Może ją zapytaj.