Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vmb nm m

czym sie bawia 5-cio latkidziewczynki?

Polecane posty

Gość vmb nm m

moj syn idzie na urodziny do kolezanki-ma ona prawie 5 lat. podpowiedzcie cos dziewczyny,czym sie bawia Wasze corki?

Gość Draceniaa
Nie mam corki, ale chrzesnice w tym wieku. Lalkami sie juz nie bawi. Za to uwielbia roznego rodzaju kosmetyki dla dzieci, kolorowanki, mazaki swiecace, ma tez swoje ulubione film np high school musical i zbiera z tego doslownie wszystko. Zaczynajac od dlugopisow, kubeczkow, ubran skonczywszy na poscieli i reczniczku :)

Gość
moja siostrzenica uwielbia lalki,czesac je ,malowac,przebierac. sa tez gry planszowe(bardzo latwe) np. o laleczkach, kucykach itp. uwielbia tez torebki np w kasztalcie jakiegos pluszaka.(jest takich mnustwo i nie sa drogie)

ja polecam jakas srebrna bronsoletke z serduszkami czy slonikami,w tym wieku dziwczynki lubia sie stroic

Gość Draceniaa
zapomnialam jeszcze napisac o gumkach do wlosow, spineczkach i opaskach :)

Gość vmb nm m
??????????????w szoku jestem:) ten high school ....to myslalam ze dla nastolatkow:). moze to dziecko tez oglada ten film ,ale nie jestem tego pewna bo...w sumie nie znam jej...a mamy nie chce sie pytac "co by corka chciala"bo wiadomo co powie..."nic.wazne ze twoje dziecko przyjdzie:)). jedne dziecko nie bawi sie lalkami,drugie czytam-bawi z przyjemnoscia:)i wez tu badz madry:)

Gość vmb nm m
srebrna bransoletke?bransoletke na pewno kupie(dzieki)ale jako dodatek do..czegos tam.jakas plastikowa,kolorowa;).i jakies ozdobki do wlosow za Waszymi radami.. ale myslalam o jakiejs zabawce...naprawde 5 -cio letnie dziewczynki to juz takie modelki??????????????:)braki mam bo chlopczurow mam w domu:)

Gość Draceniaa
high school musical i hanna montana moja chrzesnica szalej na punkcie tych filmow :) Siostra specjalnie jechala z nia do Londynu, do muzeum figur woskowych, zeby zrobic sobie zdjeciea z bohaterami tych filmow :) Ale fakt... dziewczynki w tym wieku to w wiekszosci wypadkow male modnisie :)

u mnie w rodzinie sie jeszcze bawia ale to sa juz dosyc drogie zabawki typu mata do tanczenia czy gry rozwijajace ,z drobnych zabawek to raczej kiepsko cos znalezc juz dla 5 latki

u mnie w rodzinie to jeszcze sie interesuja takimi zestawami koralikow i innych pierdol z ktorych same sobie robia bransoletki czy naszyjniki