Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwadziescia po jedenastej

Przestancie pieprzyc,ze Polki sa ladne!

Polecane posty

Polki?Ladne? Byly,trzydziesci-dwadziescia lat temu,jak jeszcze w wiekszosci byly szczuple,mialy ladniejsza cera,zdrowsze wlosy,nigdy nie byly modnie ubrane,ale nie na szmatach polega piekno kobiety.To samo bylo na Wegrzech,Slowacji itd. Bylo. Teraz? O zgrozo.Wszystko to jakies takie tlustawe,z brzydka cera,z dwadziescia razy farbowanymi wlosami,suchymi strakami albo gladkimi poldlugimi wlosami beznadziejnie postrzepionymi na koncach,jakby leb jej wpadl pod kosiarke.Bo nagle w kazdym sklepie,na kazdym rogu jest mc donald´s, kawiarnia,cukiernia,miesny,tluste masy wlaza do sklepow i zra,wtlaczaja w siebie kotlety z psa zmielone chyba razem z buda, potem leza do rossmana i kupuja coraz to nowe mazidla,pudry,wala tego tone na pysk,na wlosy,smierdza tandetnymi perfumami . Z Europejek najpiekniejsze sa Francuzki.Najlepsze sa te z Paryza i Wybrzeza Lazurowego. Zdrowe,szczuple (ale nie anorektyczki),swieze,usmiechniete,seksowne,naturalne,eleganckie...uosobienie kobiecosci.A jak rozmawiaja przez telefon lub w sklepie,ma sie wrazenia jakby cytowaly wiersz albo relacjonowaly wczorajszy romantyczno-erotyczny wieczor,ktory spedzily ze swoim ukochanym. W Polsce na ulicy jak jakas gebe otworzy to na 90% gdzies na poczatku albo koncu zdania pojawi sie "kurwa" albo "jebana dziwka" I mozecie sobie darowackomentarze "to wypad z Polki" albo,co jest bardziej w waszym stylu "wypierdalaj jak sie nie podoba". Bo takie wlasnie jestescie,zahukane,brzydkie i wulgarne.Obrzydliwa maso. Wszystkim kobietom stanowiacym wyjatek od tej reguly caluje dlonie i rzucam roze pod stopy,z nadzieja,spotkania ktorejs z Was na mojej drodze...

\"jak rozmawiaja przez telefon lub w sklepie,ma sie wrazenia jakby cytowaly wiersz albo relacjonowaly wczorajszy romantyczno-erotyczny wieczor,ktory spedzily ze swoim ukochanym\" - masz racje to tylko wrazenie, spowodowane zapewne tym ze nie kumasz co mowią :P

O,wypraszam sobie!Ja jestem Polka i wcale nie jestem tlusta baba,z brzydka cera i fatalnymi wlosami!Mam 32 lata,171 cm wzrostu,58 kg wagi,ladna cera(uzywam dobrym kremow do twarzy)wiec odbiegam od Twojego wizerunku kobiety-Polki:) Spojrz lepiej na osobniki swojej plci....

masz racje niestety w duzej czesci.W zyciu nie chciałabym tak wygladac

lady pretensja ja tez wygladam na siostre swojej corki,tez mam 31 lat ale popatrz ,ze napawde tak jest jak on pisze .Wiadomo ze nie wszystkie takie sa,ale grubch kobiet w polsce masa

lucy fair, w zwiazku z tym,ze moj ojciec jest Francuzem i polowe swojego zycia spedzilem we Francji,rozumiem doskonale o czym mowia....Chodzi o to,ze one nie klna,nie wyzywaja,maja o wiele wyzsza kulture osobista i kulture slownictwa.Po prostu maja klase. I zamiast zastanawiac sie,jak tu sie doczepic do tego co napisalem,moglabys podpatrzyc jak sie zachowuja "kobiece" kobiety,czegos sie od nich nauczyc.

trafne spostrzeżenia na szczęście i tego się trzymajmy nie dotyczy to wszystkich kobiet:) róży nie chcę, idzie wiosna zadowolę się konwaliami już niedługo :)

przyznaje bez bicia,ze mezczyzni w Polsce to juz w ogole tragedia i rozpacz.Chamstwo,wulgarnosc,higiena ograniczajaca sie do zmiany bielizny jak zaczyna smierdziec i mycie zebow raz dziennie albo wcale jak usnie pijany na kanapie.A gdzie tam mowa o higienie jakmy ustnej(plukanie,czyszczenie nicia dentystyczna itd),o regularnym strzyzeniu,wypastowanych butach czy kulturze osobistej. Wiem i przyznaje,jest tragicznie z facetami ale jaki to ma zwiazek z moim pierwszym postem? Wychodzisz z zalozenia,ze skoro facet sie zapuscil to ja tez moge?

Gość znawca dóbr wszelakich
problem nie w tym że mają nadwagę a to że kupują puder roświetlający , tonik odmłazdający zamiast zjeść zwyczajne jabłko , robią się na "misia pandę " kopiując tandetne style prezentowane w MTV i innych programach typu "piękną być" .Funduja operacje plastyczne itd itd czyli normalnie "Ameryka" a były takie piękne i niebanalne :D

skoro wiesz o czym mowia to nie pisz ze "wydaje sie" ze o czyms mowia bo to bzdura :O a teraz w imieniu wszystkich Polek na kolanach przepraszam ze nasz jezyk ojczysty ze wszystkim swoimi szeleszczacymi gloskami nie jest tak piekny jak jezyk "francais" tak to nasz wina i to, ze zupa byla za slona tez :O ty sie czepiasz to i ja sie czepiam, proste wiec sie nie czepaij ze ja sie czepiam :classic_cool:

Zadowolony bo uogólnił. Każdy facet z dowolnego kraju może napisać jak Ty..Francuz Anglik Szwed....że w jego kraju są pasztety,a najpiękniejszymi kobietami na świecie sa np POLKI. To co mamy nie doceniamy i tyle.....

Gość Temat rzeka
Przestancie pieprzyc,ze Polacy sa przystojni, kulturalni, zadbani. Niestety mescy obywatele Polski nie umywaja sie do Niemcow, Dunczykow, Szwedow, Holendrow, Francuzow, Hiszpanow i moglabym wyliczac i wyliczac... Wiec dobrze pasuja do tych ''niezadbanych'' Polek. Bo niby dlaczego oczekiwac wiecej niz samemu sie daje

No cóż, to ja też zburzę Twój obraz szpetnej Polki. Mam 30 lat, 172 cm i 55 (do 57 w porywach) kg. Jestem zadbana, uprawiam sport, zmarszczki mi nie w głowie, a nadwaga to nawet jak bym stawała na głowie, to by mnie nie spotkała. Na dodatek nie mam żadnej koleżanki a ni nawet sąsiadki pasującej do Twego obrazu Polki. więc zupełnie nie wiem jak sobie to wydumałeś. Fakty są bardzo odmienne. Chyba że mieszkasz w zapuszczonej i zabitej deskami wiosce, gdzie kultura i cywilizacja nie mają wstępu.

Gość autorze wytlumacz
co to jest "mezczyzni" ???

problem w tym że Polki są "przesadnie zadbane" ale i tak są miłe więc niech już nakładają te tonę pudru jak muszą ;)

Gość limonka22
Francuzki piekne?:D Nie ma to jak zyc mitami i cale zycie w Polsce siedziec:D Codziennie chodze po Paryzu i jakos nie widze tych pieknosci. Za to faceci niczego sobie:P

Gość limonka22
Dodam jeszcze, ze Polki za granica sa uwazane za bardzo atrakcyjne i piekne, nawet te, ktore w Polsce uchodza za przecietne i szare myszki:)

slyszalam, ze....no dobra - na kafe przeczytalalm kiedys, ze francuzi smierdza serem i cebula nie wiem czy powinnam chodzic i rozpowszechniac ten przesad czy jednak kazdego czlowieka traktowac indywidualnie?

Polki są git , mógłbym z nimi słuchać muzyki nawet z płyt :D ps nie malujcie się tak ostro dziewczyny jedzcie więcej jabłek a mniej "jogurtów " z milionami kultur bakterii :D

znawca dóbr wszelakich--bingo...Polki nie mają pojęcia o makijażu.Głownie dotyczy to młodych dziewcząt(17-20) za dużo pudru,do tego zle dobrany odcień . Obowiązkowo wyprostowane włosy..teraz ciemne,pare lat temu był wysyp blondynek. pozdr.

Gość Temat rzeka
Zabawne jest to ze jesli poszperac na google na zgranica (jestem Polka ktora zamiast jak piszesz standardowo rzuca k*******ami, mowi biegle 5 jezykami - to na wiekszosci rankingow Polki klasuja sie dosc wysoko jesli chodzi o urode, inteligencje. Natomiast rankingi nie wspominaja nawet slowem Polskich mezczyzn. Ciekawe zjawisko...chyba nie doceniacie tego co macie drodzy panowie.

hahaha:) lucy fair,wiec tlumacze raz jeszcze,nie chodzi o wydzwiek jezyka francuskiego i jezyka polskiego, ale o to,ze jak kobieta chce to potrafi wypowiadac sie kulturalnie,miekko,bez wulgaryzmow i glupich wstawek (ja pierdole,jebany,kurwa,wez sie odwal) - a tego wlasnie Francuzki nie robia - czy teraz wystarczajaco jasno sie wyrazilem? kompleksow nie mam, nie wiem skad zaraz takie podejrzenia,ze jak ktos wyraza swoja opinie jest posadzany o posiadanie kompleksow jak mowie ze szpinak mi nie smakuje nie mam kompleksu warzyw,jak mowie ze ford jest twardym autem nie mam kompleksu niemieckiego, jak mowie ze piwo smierdzi nie mam kompleksu pijaka a jak mowie ze Polki w wiekszosci to wulgarne,glupie i brzydkie kobiety nie mam kompleksu brzydkiego,wulgarnego i glupiego facetà - w miare jasne? ja po prostu wydaje opinie,moze sluszna moze nie,ale swoja opinie to tylko jeszcze wytlumaczcie mi,skad nagle ten psudo-patriotyzm? dlaczego nagle wszystkie sie solidaryzujecie i zacietrzewiacie,stajecie twardym murem,ramie w ramie,ladne z brzydkimi,madre z glupimi,kulturalne i wulgarnymi? jaki to ma sens? i czemu sluzy?

a to też przykre było jak naturalne blondi farbowały się na czarno fatalnie fatalnie ale liczę że powstanie jakiś program czy portal który pokaże że mogą być piękne bez takich śmiesznych zabiegów :D A Polki naprawdę są miłe dla oka :D

Znowu bingo.....mi sie podobają Polki ,z tym że już w gimnazjum powinny być uczone jak zrobić niewidoczny makijaż podkreślający urodę i poszukać swojego stylu,a nie kopiować. Nawet na kafe jest spora ilość ładnych naturalnych dziewcząt i kobiet dla nich brawa,że sie uchowały:) no a co do panów....zamilknę:O

Gość Temat rzeka
dwadziescia po jedenastej - faktycznie solidarnosc z naszej strony. Na 38 milionow ludzi, 51,4 % ogółu ludności to kobiety - kilka z nas sie wypowiedzialo i to jest dowod na solidarnosc wszystkich kobiet. Juz rozumiem na czy bazujesz swoje zdanie o Polskich kobietach. Widac udalo cie sie przylapac 10 bab w dresach, bez zebow, z rozowa szminka wiec masz obraz o wszystkich Polkach. Ja wczoraj widzialam faceta przebranego za prosiaczka wiec wychodze z zalozenia ze wszyscy faceci to swinie.

pps uważam że miła dla oka jest "Pro..." bo się właśnie nie tapetuje :) a jest w miarę naturalna ! duży plus , jest blondynką :)

20 po 11 naprawde nie znasz Polki ktora potrafi wyrazac sie ladnie wierzyc mi sie nie chce...... po prostu troszke sie chcialo pouogólniac w okolicach poludnia, prawda? ;) masz prawo do swoijej opinii, czywiscie ale opinie to mozna miec o konkretnej osobie np.: Lucy jest upierdliwa wyrobienie sobie opinii nt. ponad 20 milionowej populacji jest raczej.....niemozliwe? za malo danych chyba ze na podstawie tego ze Lucy jest upierdliwa robi sie => Polka jest upierdliwa i to juz nie jest opinia lecz uogolnienie

i specjalne pozdrowienia w strone kobiet,ktore sie tu wypowiedzialy,ktore potrafia prowadzic dyskusje i jeszcze raz - ja nie twierdze ze pieknych madrych kobiet w Polsce nie ma....ale nawet jak na polu kartoflanym wyrosna jakims cudem cztery tulipany,piec konwalii i siedem roz,mimo wszystko bedzie to dalej uznawane za pole kartoflane a nie rozany ogrod ja po prostu uogolniam :P

Musiałaś zobaczyć faceta w przebraniu, żeby zrozumieć najstarszą prawdę świata?