Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia4000

czy Wasze kilkutygodniowe maleństwa też podczas snu wiercą sie i stękają?

Polecane posty

Gość kasia4000

zastanawiam sie czy to normalne gdyż moje maleństwo (4 tyg) podczas snu kopie nóżkami ,wierci sie tak jakby chciał sie wygiąć i stęka mówiłam o tym lek ale nie powiedziała jaka może być tego przyczyna a ja sie martwię i zastanawiam czy nie jest to jakaś patologia w rozwoju. dodam ze czasem śpi spokojnie

Gość mama83
ja mam rocznego juz synka ale przechodziłam z nim to samo, maluszkowi zbierały sie gazy i miał wzdecia. Spróbuj przed snem ale nie po jedzeniu wymasowac mu brzuszek (masyjemy w stroner rucu wskazuwek zagara) bo mozliwe ze twoje malenstwo tez ma problemy z brzuszkiem. Pilnuj tez zeby zawsze po jedzonku mu sie odbilo. A ma kolki?? ja jeszcze mam prosbe , moj synek bierze uszial w konkursie pampersa i bardzo prosimy o glosy http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=656&cat=ap http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=1815&cat=ap dziekujemy z gory

Gość kasia4000
mój synek nie ma kolek ale też własnie zauważyłam że najbardziej stęka i wierci sie przed zrobieniem kupki także faktycznie może to być spowodowane" nadmiarem powietrza" i gazów w brzuszku

Gość mama83
to staraj sie tez aby w dzien jak najwiecej lezal na brzuszku, mojemu to pomagało. Spać też moze na brzuszku ale to najlepiej w dzien jak masz go na oku.

Gość mama83
aha....dobre sa tez kropeli esputicon, do kupienia w aptece bez recepty, sprobuj moze mu ulży.

Gość kasia4000
mama 83 - dzieki za rady pozdrawiam