Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlansie jaka

czuje, ze znajomi z grupy nie traktuja mnie powaznie, jak to zmienic?

Polecane posty

Gość no wlansie jaka

niby mnie lubia, ale traktuja jak taka o dziewczyne, ktora jak jets to jets, jak jej nie ma to jej nie ma. czuje ciagle, ze to przeze mnie rozmowa sie nie klei i inne takie. :(

Gość jtyjytwj
Jesteś niepoważna...

Gość Masacra
Też się czasami tak czuję... :(

Gość no wlansie jaka
to co zle robie? to, ze zazartuje to zle? tu chodzi bardziej o fakt, ze chyba za bardzo mi zalezy by mnie lubili, oni to wyczuwaja i zlewaja i taktruja jak traktuja. smutno mi:( jak jade czasem z nimi, to wrecz odwracaja sie cialami ode mnie, w ogole jakby mne nie bylo. a inne osoby na moim miejscu pewnie by zagadywaly. jak jetsem za powazna-zle, jak staram sie do nich zblizyc te zle, bo wychodze na jakas zdesperowana, czy co. chociaz nie lize im dup, ale zbytnio staram sie dopuytywac a co tam itp, zamiast chyba gadac o sobie, bo to na ludzi dziala:Okiedy drugiego czlowieka ma sie w dupie.

Gość eqweqwwqe
A mnie jak nie ma to to wtedy bardzo tesknia, placza i wpadaja w depresje, sa nawet proby samobojcze. Dopiero jak przyjde to odzyskuja spokoj i chec do zycia.;) Prawdziwych przyjaciol to mam kilku, znam sie z nimi cale zycie, na studiach kilku blizszych znajomych a grupe to sobie co semsestr zmienialam bo pracowalam troche i musialam sobie ustawiac zeby godziny pracy mi pasowaly wiec sie do nich nie przywiazywalalm wcale i malo mnie obchodzilo co o mnie mysleli.

Gość no wlansie jaka
nie ironizuj, nie chodzi o to, zeby podcinali sobie zyly, bo mnie nie ma:) ale jest tak, ze brakuje czasem kogos w towarzystwie, a ja dla nich jestem obojetna.ale tu nawet nie o to chodzi, tylko o to kiedy mamy gadac, jakbym byla dla nihc chamska to niektorzy-bo nie mowie, ze wszysyc tak mnie traktuja, ale wiekszosc- by mnie mnine szanowali itp, a jak czlowiek jest normalny, to to wyczuwaja i traktuja poblazliwie. ja jestem caly czas w jednej grupie, co najwyzej przyywa nowych osob, wiec zalezy mi, by byc akceptowana, to chyba normalne...

Gość no wlansie jaka
:(