Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mike1974

Jak lubicie być pieszczone?

Polecane posty

Gość mike1974

Chciałbym wiedzieć jak lubicie być pieszczone podczas uprawiania seksu. Na przykład, wielu kobietom wielką radość sprawia minetka, ale pewnie każda w inny sposób odczuwa tą pieszczotę i lubi określony sposób pieszczenia. Podobnie z pieszczeniem drugiej dziurki. Proszę piszcie jak lubicie być pieszczone i jak odczuwacie te pieszczoty, aby faceci byli bardziej staranni.

Gość mike1974
Wiem, ale zawsze należy szukać urozmaicenia. Monotonia czasem zabija.

Gość wulc od warkocza
lub warkoczem po japońsku :p

wszystko lubie.... zalezy od sytuacji z ostatnim chlopakiem nie planowalam nic,a wyszlo samo :) zaczelismy sie silowac... ja popchnelam go,on mnie pociagnal i wyladowalam na nim.... za chwilke bylam juz pod nim. Zauwazyl patrzac mi gleboko w oczka,ze podoba mi sie to co robi ze mna i ..... mimo mojego oporu,udawanego zreszta :P zerwal ze mnie spodenki i odrazu wszedl. I tak chyba lubie najbardziej :) jakby zaczal przystawiac sie do mnie,dotykac,muskac szyjke ... to pewnie nic z tego by nie wyszlo...

Gość mike1974
Bardzo lubię, ale nie zaszkodzi poznać opinie innych. Być może pytanie jest zbyt intymne na to forum, gdzie na pytanie odpowiada się serią pytań?

Gość ja lube spac
😴

Gość Ciekawa123z
Ja lubię jak facet wklada język do pępka, aż dreszcze przechodzą przez całe ciało.

Gość Zolza_okropna
Fajnie jak ugniata moje pośladki. Lubie jak je rozwiera i zaciska.

Gość Malwina22
Ja lubię jak pieści penisem moj guziczek. Paluszek lub jezyczek są niczym. Leży na mnie, caluje a jego penisek tańczy z moim groszkiem

Gość Wstydliwa pani
Ja wstydzę się publicznie mowic o tak intymnych odczuciach. To okropne tak odzierać się z godnosci czlowieka.

Gość no to jaaa
ja ostatnio zauwazyłam, że w czasie gry wstępnej tracę ochotę. Najbardziej się naplam, jak przejmuję inicjatywę i obię mojemu, co chcę a potem juz bzykanko :) A i zamiast gry wstępnej kiedy nie jestem podniecona a moj luby ma ochotę, to momentalnie mnie nakręca, jak podchodzi do mnie od tyłu, łapie za włosy i przechyla moją głowę namietnie całuje moją szyję i w tym samym czasie zdecydowanie podnosi moją spódniczkę, zsuwa majtki do kolan i silną ręką pochyla mnie i wchodzi... och... już mi się chce :) Tak panowie bardzo wiele kobiet uwielbia takie zdecydowanie u mężczyzny. A najllepiej kiedy on mnie mizi i całuje i namawia na seks, ja tam trochę odmawiam, że nie chce mi się, a on wtedy ściąga ze mnie majtki szybko nawilza śliną i wchodzi zdecydowanie i mówi swoim władczym głosem: "Teraz ci się chce?"

po co wy to wszystko piszecie skoro wasz facet nie wchodi na to forum , nie zastanawia sie jak wam dogodzic ani co zrobic zeby bylo wam dobrze?? wszedł sobie taki Mike na forum zapodał temat i czyta robiąc sobie robótkę ręczną , no prosze was nie ponizajcie sie