Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funcjonariuszzz..

zawsze będę samotny...

Polecane posty

Gość funcjonariuszzz..

mam już 25 lat a nigdy nie byłem w związku z dziewczyną mało zarabiam,nie stać mnie na załozenie rodziny moja praca mnie bardzo pochłania,trwa wiele godzin jakoś nigdy nie zdołałem poderwać żadnej dziewczyny mimo że próbowałem:(

Gość ojoj a czemu nigdy nie
probowales.. :(

Gość funcjonariuszzz..
próbowałem ale nic z tego nie wyszło nigdy nie byłem uważany za przystojnego faceta choć byłem lubiany przez dziewczyny ale bardziej jako kolega widocznie takie jest moje przeznaczenie widocznie nie zasługuję na to aby być kochanym zawsze starałęm się szukać winy w sobie na sibie mamy największy wpływ na innych ludzi niewielki albo żaden

wybacz, teraz doczytalam.. ale wiesz ja znam wielu naprawde nieatrakcyjnych facetow, ktorzy maja powodzenie duze i bez problemu umieja poderwac laske.. a startowales do tych ladnych czy roznych, przecietnych rowniez? musisz probowac, ja znam wcale niebrzydkiego faceta i cale zycie jest sam, a ma fajne studia zrobione (inzynierskie), ciekawa prace.

milosc ludzi spotyka w najmniej spodziewanym momencie, przewaznie wtedy, gdy juz sie stracilo na nia nadzieje mnostwo luszi spotyka swoja druga polowke gdy sa duzo starsi niz TY. przed Toba cale zycie i nie ma sie co lamac. teraz takie czasy, ze kazdy zabiegany, zapracowany i trudniej o ta milosc i czas na to by ja pielegnowac ale nie TY jeden sie borykasz z takim problemem - inni tez musza jakos sobie dawac rade powodzenia i nie zalmuj sie wierze, ze kiedys bedziesz sie smial ze swoich obaw, przy boku tej ukochanej

Gość funcjonariuszzz..
Mój wolny czas wypłeniam szerokimi zainteresowaniami ale moje hobby nie dadzą mi bliskości której ja potrzebuje ludzie uwazaja mnie za otwartą osobę, nie mam problemów z nawiązaywaniem kontaktów międzyludzkich pracuje na stanowisku gdzie codziennie mam kontakt z wieloma osobami

to jesli masz zainteresowani i jestes faktycznie owartym czlowiekiem to ja nie widze powodu, czemu mialbys byc cale zycie skazany na samotnosc.. wez kumpli idz na jakis balet, potancz z jakas dziewczyna, poprzytulaj sie troche, potem potancz z inna.. ;) tak to sie dzieje..

to może idź na jakaś impreze, może tam poznasz tą jedyną.. ja swoją miłość poznałam na ławeczce czekając na autobus :) miłość możesz spotkać wszędzie :) powodzenia

skoro tak twierdzisz, to sie kłócić nie będę:) ugodowa dziś jestem.

kociczka - a opowiedz, jak się to stało:)?

mam 25 lat nie mam znajomych nie mam pracy nigdy nie miałem dziewczyny nie mam zainteresowań jestem niski brzydki mam beznadziejny charakter nikt mnie nie lubi nie umiem z ludźmi gadać nawet prze email czy gg wsszystkie szanse jakie mi się w życiu trafiły odrzuciłem albo spieprzyłem idealny nieudany prawiczek

no normalnie, spóźniłam się na autobus z koleżanka i czekałyśmy na ławeczce na następny, z oddali zauważyłyśmy chłopaków no to jak to młode dziewczyny,chciałyśmy do niech zagadać, ja do nich pomachałam,oni podeszli , wśród nich był On.. zaczeliśmy gadać..to spojrzenie,mmmm :) wybiła godzina odjazdu do domu, nastepnego dnia on mnie odnalazł,spotkalismy się i się zaczęło :) WIELKA MIŁOŚĆ.. która trwa do dziś od ponad 2 lat :) tak więc miłość czycha wszędzie..

ja mam 18 lat mój facet 23 :) kochamy się i jest bosko, a w wakacje lecimy do Grecji ,

Gość Ja też będę sama
byłam w związkach, ale co z tego, jak to wszystko niewypały. Myślę, że nie znajdę nikogo dla siebie.... niestety niektórzy pozostają samotni zawsze i co mają zrobić, trzeba żyć dalej

"ja znam wcale niebrzydkiego faceta i cale zycie jest sam, a ma fajne studia zrobione (inzynierskie), ciekawa prace. " no tak :O a jak by nie był niebrzyddki tyl ko przecietnty miał zwykłe studia a nie fajne inżynierskie i zwykłą pracę to by było takie oczywiste że jest sam bo jaka takiego zechce :O 🖐️

Gość
Brzydki Niski Beznadziejny potrzebuje jedynie zestawu ćwiczeń oraz wskazówek jak wciskać bajer dziewczynom i wtedy sobie poradzi. Ew. rodzice zakręcą kurek z pieniędzmi i będzie zmuszony iść do roboty hehe

Jestem pewna że znajdziesz jeszcze kobietę która pokocha Ciebie i Ty ja, miłość płata figle czasem nawet takie że nie pozwalana to by ją zrealizować..

Gość
Podobno w domu starców można zawrzeć wiele nowych znajomości

Gość
A o to chodzi, że jeśli jesteś paskudny jak chuj to musisz nad sobą pracować. Bez kobiet można żyć ale warto zainwestować trochę wysiłku w siebie by nie zostać uznanym przez innych za gbura. Piszesz, że nie masz roboty ale i tak pewnego pieknego dnia będziesz musiał opuścić ciepły kurwidołek i zacząć zarabiać na siebie.

Gość kolejna porażka
Lelouch: też lubię mangę i anime :-) (tak nawiasem mówiąc)

Gość
Powiem Ci tylko, że gdyby nie M&A to bym ocipiał zupełnie :D

Gość kolejna porażka
:-D mmm, swojak z Ciebie :-D