Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kataraktahbusndvfkjsd

JAK SZYBKO facetom staje?

Polecane posty

nic mi nie wiadomo żeby jakikolwiek szanujący się facet używał wkładek higienicznych;) ale ja starej daty jestem i nie używam też makijażu;):D:D:D

Witkacy, no co Ty ja pisałam, o nas kobietach, ze na szczęście taki wynalazek mamy chyba sie nie zrozumieliśmy :)

mojemu tez szybko staje,to zalezy... teraz mu nie staje wogole,bo nie w humorze jest

Gość kasiacodajeczestoigesto.
ja bym przestała tańczyć z nieswoim facetem gdyby mu stanął... nic przyjemnego ocierać udami o jakiegoś peniola a fakt faktem nasz expert jaro 84 gdzies się zapodział. xD

zreszta normalny facet z tym sie nie afiszuje.....stoi i juz! w koncu slipki jakos to ograniczaja ze nie odstaje,nie?

Gość małaMimi
chyba wolę jak facet nosi bokserki :) a mojemu wystarczy że kaszlnę i już stoi :)) ...to żart ale rzeczywiście nic nie muszę robić specjalnie żeby ożył :)

Gość gffd
staje jak baba sie rozbierze

Gość kasiacodajeczestoigesto.
a któremu ustał na basenie? tego sobie nie wyobrażam ;p to musi byc zenujące dla wszystkich.

Gość małaMimi
temat zaraz zginie tak szybko jak się pojawił no bo ile można o tym nawijać? :) chyba że się zaraz znajdzie jakiś bajkopisarz :)

Gość małaMimi
w wodzie to chyba tylko kaczorowi :)

Gość gffd
Popieram, Nie jest obciachem, jak staje jak opadnie tez nie - no tylko tu potrzebna jest wyrozumiałość ja do tego inaczej podchodze. Chetnie pokazuje laskom , stawanie aby je podniec w ten sposob.

kaczorowi to w zimnej wodzie, w ciepłej to przeciętny facet ma stójkę, szczęście że kąpielówki są ciasne;) a gatki na codzień to bokserki rzecz jasna!! trzeba być debilem żeby w jajogniotach chodzić!!

Gość małaMimi
gffd ale chyba nie jesteś z tych co po krzakach się chowają i potem wyskakują znienacka :)

Gość gffd
to tak jak kobiety pokazuja facetom cycki zeby ich nakrecic , to faceci pokazją kobietom erekcje zeby je podniecic . JA chetnie lasce pokaze swoja erekcje .. Jak mi pokaze cycki i mam erekcje to nie jest krepujace .. Ale jezeli erekcja jest tak z niczego to moze być krepujace .

motylek....raczej ciemna bawelna....czarne.... kasia....na basenie nie(w zimnej wodzie to raczej kaczorowi staje):P ale tutaj gdzie mieszkam czesto bywamy na goracych zrodlach,sa takie wielkie wanny no i w nocy wszyscy sa nago wiec roznie bywa....:P