Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulubiennica

Poważne pytanie- sprzątacie kupy po swoim piesku?

Polecane posty

Gość ulubiennica

Ja nie sprzątam i gdybym zaczęła to chyba ludzie z podwórka by mnie wyśmiali :O jakoś nie wyobrażam sobie siebie z łopatką i woreczkiem, sprzątającym odchody.. blee.... Moim zdaniem to bez sensu ;O

Zgadzam się z ladaco. Za takie zachowanie powinni wlepiać mandaty

Gość ulubiennica
o tak, z pewnością :P tak się składa że straż miejska już parę razy chciała mnie spisać za różne głupoty i za każdym razem udało mi się tych frajerów wykiwać :D

a w domu też nie sprzątasz po psie?papierki tez rzucasz obok śmietnika, bo koledzy patrzą? he he jak zapłacisz mandat to sie nauczysz,a przez takich jak ty wchodzi w gówna na chodnikach, niech ci pies w domu sra, skoro nie umiesz po nim sprzątnąć.A ciekawa jestem czy po sobie sprzątasz swoje g..., ale z tego co piszesz chyba tez nie.

Gość masz psa to po nim sprzątaj
! co za ludzie....a potem idąc po chodniku, czy trawniku trzeba iść slalomem, bo aż roi się od psich gówien!gdie nie spojrzysz to gówna!ale w naszym chorym kraju mentalność posiadaczy psó jest właśnie taka jak założycielki topiku....ręce opadają.... a wyobrażasz sobie ,że bez przerwy wdeptujesz w gówna psów swoich sąsiadów?i jak myślisz?jakie to uczucie?euforia, czy wkurwienie?

Gość ihaha
nie mam za grosz szacunku do osób, które pozwalają na to, zeby ich puypilki srały gdzie popadnie i nie sprzątają po nich. Kiedyś widziałam, jak jakiś gosciu czekał, aż jego pies wysra się na srodku chodnika. gdyby nie to, ze jechałam autobusem, na pewno zwróciłabym mu uwage. To jest bezczelnośc, jak tacy ludzie się nie wstydza :O fleje

Gość ohdżizas
to jest planeta ludzi, więc nasram sobie na twoich schodach

Moja kolezanka ma małego pieska i wychodzi z foliowym woreczkiem. Zbiera kupę do woreczka i wyrzuca do kosza. NIe ma żadnego problemu. W cywilizowanych krajach to normalne.

Gość a ciekawe czy któras
z osób tu wypowiadających się ma psa? Pewnie nikt z was nie ma. Najłatwiej rozporządzac czyims życiem, ciekawe czy wy tez takimi swietoszkami jestescie na codzien? Bez komentarza:o. Bo to ze nie macie psów i nie robia one kup na trawnikach to nie swiadczy o tym ze jestescie w czyms lepsi, tyczy się to tych co rzucają pety gdzie popadnie, pluja na chodniku, wyrzucaja papierki na ulicy czy parkuja gdzie popadnie, a chocby i na chodniku:o, rozpychaja się w kolejkach, pyskuja w sklepie, parkuja na miejscach dla niepełnosprawnych czy na miejscach dla rodziców z dziecmi- chociaz im to nie przysługuje.........no i po co ten durny topik?