Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nata234

CZY COŚ W TYM DZIWNEGO, ŻE LUBIE PIENIĄDZE SWOJEGO CHŁOPAKA???

Polecane posty

Gość nata234

wszyscy w koło nazywają mnie ,,blacharą"...czy to moja wina ,że trafiam na chłopaków z grubymi portfelami i fajnymi samochodami?? czy jest coś w tym złego, że chłopak kupuje mi ciuchy, kosmetyki i inne drobiazgi???przeciez to moj chlopak-musi sie mna opiekowac bo inaczej mnie straci...:) co sądzicie na temat wydawania pieniedzy swojego faceta i na przyjmowanie takich prezentów??

Gość ble ble23
no jesteś blacharą nie da sie ukryc:Dale chyba Ci z tym dobrze... moze idz na trase-tam bedziesz miała jeszcze wieksze pieniazki:D

Gość pysia 123
ja też lubie portfel mojego chłopaka:D:D:D

Gość lake2
dziewczyno na leczenie idz... ty po prostu wykorzystujesz tych swoich chłopaków...nie zalezy Ci na nich tylko na ich kasie!!

Gość to normalne
"przeciez to moj chlopak-musi sie mna opiekowac bo inaczej mnie straci.." więc jednak kasa, kasa i jeszcze raz kasa przewraca ci w głowie. Jak nie zapłaci to znaczy ze jest do bani. Oooooo matko żenada

Gość nata 234
wcale nie. nie musze codziennie czegoś od niego dostawać. wystarczy raz na kiedyś a poza tym skoro jestesmy razem to wszystko mamy wspolne wiec co to za różnica czy wydaje jego pieniądze czy swoje...

Gość to normalne
he he he to zacznij wydawać swoje na niego.... to co robisz jest dla mnie najstarszym zawodem świata

Gość nata 234
ale po co mam wydawać swoje pieniądze na niego? to on musi sie starac a nie ja. a poza tym my sie kochamy i moj facet nigdy by mi nie pozwolil zebym wydawala swoja kase na niego

Gość to normalne
skoro uważasz, że postępujesz dobrze to po co to pytanie? Chciałaś się pochwalić że jesteś pijawką?

Gość nata 234
nie jestem pijawką.. wszyscy moi znajomi mowia mi ze zle robie. mialam nadzieje ze ktos sadzi inaczej:(:(

Gość to normalne
sama się zastanów...czy gdybyś spotkała tego samego faceta ale kompletnie "gołego", czy zwróciłabyś na niego uwagę?

Gość nata 234
no nie wiem...lubie wydawac pieniadze. chyba raczej nie.. no moze gdybym była ,,zakochana"

Gość to normalne
wiec odpowiedziałaś sobie sama...nie jest Ci potrzebna miłośc tylko kasa. Jestes z kimś dla kasy, a to oznacza że....zresztą pisałam wyżej