Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaxxxx99

Dziewczyny, prosze pomożcie mi.

Polecane posty

Gość Onaaxxxx99

Czesc dziewczyny. Moze któras z was była w podobnej sytuacji lub zna się na tych sprawach. Otóz dzisiaj to mój 22 dzien cyklu a moje cykle są 32 dniowe. Owulacje mialam 18 lub 19 dnia cyklu. Dzisiaj postąbilam bardzo nieodpowiedzialnie..Pozwolilam chlopakowi wejść we mnie bez gumki i stalo sie tak ze kochalismy sie ale przed samym wytryskiem on wyciągnal czlonka i wytrysk nastapil na pościel. Teraz boję sie ze moge byc w ciązy?? Co wy o tym myslicie?? Jest duza szansa?? Prosze o jakies konkretne odpowiedzi..

Gość oleolem
bylam w bardzo podobnej sytuacji,ylko ze to byl mój 17dc a nie 22. teraz czekam na okres,,spóznia mi sie 4 dni.

Gość Nie taki numer jeden
mała szansa nie martw się, bo będzie Ci się spóźniać ;)

Gość Onaaxxxx99
a robiłas test ??

Gość Onaaxxxx99
Czy, ktos jeszcze moglby sie wypowiedziec ??

Gość liczy sie
dzien owulacji + 3 dni plodne, ale moze sie jeszcze zaliczysz na farta. ile masz lat, uczysz sie, masz jakas w miare stabilna sytuacje zyciowa?

Gość Onaaxxxx99
ale dlaczego az 3 dni po owulacji skoro komorka jajowa po uwolnieniu zyje 24 godziny?? niestety jeszcze ucze się i dziecko w moim przypadku to bylaby tragedia..

Gość liczy sie
ja sama tez sie tego ucze dopiero ale po 1. nie jestesmy w stanie same w 100% stwierdzic dokladnego dnia owulacji bez USG, 2.owulacja moze sie przesunac. nie chce cie wprowadzac w blad, ale musialabys mierzyc temperature, by to wszystko okreslic, na oko nic nie zrobisz.

Gość Onaaxxxx99
Wlasnie mierze temperature. Przed owulacją zawsze mam w granicach 36.3 do 36.5 a po owulacji podwyzsza sie max do 36.8 dzisiaj rano mialam 36.7... wiec wnioskuje ze jestem juz po owulacji

Gość liczy sie
a mi temp nie chce skoczyc choc czuje ze juz owulacja powinna byla zaistniec lub ewentualnie dzisiaj, bo wyobraz sobie ze 5 dni temu mialam plodny sluz i dzisiaj znowu, wiec nie wiem juz kiedy ta owulacja byla. moze jutro rano temp skoczy. co do twojego problemu to sama wiesz, wszystko moze byc, mysle ze wspolzylas jeszcze w dniach plodnych.

Gość Onaaxxxx99
a myslisz ze sa duze szanse na ciaze?? ja od wczoraj mam taki sluz bilay i lepki..

Gość liczy sie
bialy czyli nieplodny, tak? o ile sie nie myle, plodny znaczy przezroczysty. wspolzylas w 3 lub 4 dni po owulacji, o ile dobrze ja ustalilas. mysle, ze skoro komorka jajowa zyje tak krotko do 48 h, to moze sie wywiniesz. te 3 dni sa plodne, ale traktowane tez jako marginesowe dni bezpieczenstwa. na twoim miejscu na razie jeszcze troche bym wyluzowala i poczekala do dnia spodziewanej miesiaczki, i tak nie masz wyjscia. tylko postaraj sie nie denerwowac, bo sobie pogorszysz. ja w styczniu to przechodzilam i juz mialam czesc objawow cizowych a ciazy nie bylo:)

Gość Onaaxxxx99
tak, nieplodny. a w dniu owulacji mialam przejrzysty, strasznie ciągnacy sie i bylo go bardzo duzo. i staram sie nie denerwowac ale panikara ze mnie :)

Gość liczy sie
swietnie cie rozumiem tym bardziej ze mam fiola na punkcie swojej plodnosci:D czekam z niecierpliwoscia na skok temperatury zeby miec pewnosc ze owulacja juz byla, pierwszy cykl dopiero monitoruje

Gość 2*25
nie bój sie nie jesteś w ciąży

Gość Onaaxxxx99
ja drugi hehe:) eh juz nie moge sie doczekac tego okresu.. oby sie pojawil

Gość Onaaxxxx99
wypowie sie ktos jeszcze??

Gość Onaaxxxx99
??

Dziewczyny 14 lutego w Walentynki mialam ostatni dzien okresu wiec uwazalam ze mam dni nieplodne i kochalam sie z moim chlopakiem bez gumki do konca... I nie dostalam okresu :( juz 8 dzien leci..... powiekszyly mi sie lekko piersi ale......od 2 tyg biore tabletki na odchudzanie THERM LINE II czy myslicie ze to moglo opoznic okres czy jestem w ciazy? blagam o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((

Gość Onaaxxxx99
zrob, test wynik juz bedzie wiarygodny

Gość Onaaxxxx99
nie zawsze. jestes juz 8 dni po terminie spodziewanej miesiaczki wiec test moim zdaniem napewno wykazalby ciaze. dla pewnosci zrob jeszcze jeden z porannego moczu

oki mam nadzieje ze nie jestem :( a myslisz ze tabletki na odchudzanie mogly cos zaszkodzic? i czy w czasie okresu ma sie dni plodne ? kurde mam 23 lata a wiedze dziecka;/

Gość Onaaxxxx99
co do tabletek nie wiem. a jak dlugie masz cykle?? dni plodne zaleza od dlugosci Twojego cyklu

zawsze dostawalam okres 10 kazdego miesiaca tak od 4 miesiecy bylo..... i wychodzilo mi ze mam nie plodne ale podobno to metoda 50 na 50 ;/

Gość Onaaxxxx99
no wlasnie.. dodatkowo mozesz mierzyc temp. alle ten test zrob tak dla pewnosci i wlasnego spokoju

Gość Onaaxxxx99
dziewczyny ja sie boje jeszcze ze tuz przed wytryskiem on mogl miec to kropelkowanie ze troche spermy zostalo w pochwie i moge byc w ciazy :(

Ja slyszalam ze w tym plynie nic nie ma Wczesniej stosowalam stosunek przerywany i przeciez na poczatku jest ten plyn a nie zachodzilam w ciaze:) Tylko teraz niepotrzebnie sie zapomnaialm....ehhh

Gość Onaaxxxx99
ja tez niepotrzebnie sie zapomnialam eh :(