Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ełczanka

Czy jest tutaj ktoś z Ełku??

Polecane posty

Gość ełczanka

czy tylko ja czasami tutaj bywam :)

Gość to normalne
nienawidze ludzi z elku, straszne kmioty, niesympatyczni, duzo złodziei

Gość piter bialystok
zgadza sie, ludzie z elku to syf, poznaje na kilometr

Gość zofffia
fakt, elk to zupelny zascianek, ladne jeziorko,ale ludzie denni to chyba normalne dla malych miast

Gość moga byc Suwalki
:)

Gość Rafaello Morinello
cos w tym jest z tym ludzmi z elku, zascianek, mieszkalem tam pol roku (na szczescie) nigdy sie nie przyzwyczailem. DZIURA! Ogolnie slabo. Ludzie niesympatyczni, dzicy.

Gość a456
Białystok to zaścianek..dno

Gość Gienio Filpiek
Suwalki ok, fajne ludziska, ale Elk - potwierdzam: tragedia. Nie wiem dlaczego tak jest, bo miasteczko jest paskudne i odrapane, a ludzie nadęci. Mialem laskę z elku, ona tak jak ludzie na ulicach tam, nigdy sie nie usmiechala (mowla ze zmarszczki sie robią mimiczne), haha, teraz sie z tego smieje, stracilem tylko czas.

Gość ełczanka
jasne, że mogą być Suwałki:) Właśnie, Ełk to prowincja:) nie przeczę tylko dlaczego od razu piszecie, że ludzie tutaj są denni? Myślę, że za dużo jest warszawiaków w rejonie Ełku:P

Gość moga byc Suwalki
ogolnie nie narzekam na moje miesteczko, jdyne co mnie wkurza, ze nie przejdziesz ulica, zeby cie ktos nie obcial, jednym slowem orient na maxa, a jeszcze jak ktos sie choc troche wyroznia... :D :D cyrki

Gość Grażka Siamtycze
Wiem,ze nie wolno generalizować, ludzie wszedzie sa rozni. Ale co do elku to sie zgadzam, ze ludzie denni. Ale to wynika ze żyją w penwej enklawie, najwieksze najblizsze miasto to suwałki i bialystok. fatalny dojazd, pociag dlugo jedzie i malo ich, autobus dwa razy dluzej, droga z bstoku do leku TRAGICZNA. Ci ludzie sa odcieci od swiata, nie ma co sie dziwic.

Gość a Grajewo
moze byc?

Gość ełczanka
szukałam kogoś na poziomie, widzę, że na kafeterii to nie możliwe :D Pozdrawiam Was wszystkich z centralnej Polski i z wielkich miast:)

Gość a Grajewo
No a Siemiatycze to dopiero silnie rozwiniete maja polaczenia .:P Nie pomyslalas ze teraz wielu jezdzi samochodami?

Gość Marek z Warszawy 36
Pislaem prace magisterską o ludnoci osiadlej w elku po wojnie, ludzie dajcie im spokoj, jak tylko pogoniono Niemcow, natychmiast elk zostal zasiedlony ludźmi z pobliskuch wsi, a byli to Polacy fatalnie wykształceni, prości, zahukani, dzicy. Pracowali czesto jako wyrobnicy. Po wojnie slaba komunikacja, PGR-y, to zabrzi okrutnie,ale smiem twierdzic ze tam mieszkaja najbardziej dzicy i uwstecznieni ludzie w Polsce.

Gość ja jestem z
Elku, co prawda wyjechalam, ale bardzo mnie zdziwila opinia. Ja tam bardzo cenie sobie znajomych z rodzinnego miasta

Gość a Grajewo
Marku z Warszawy tak samo jak ja smiem twierdzic ze Warszawie jest najwiecej chamow i prostakow. Miedzy innymi wlasnie z takiego Elku:P

Gość Ania 26 Dolny Slask
Byla w Elku u ciotki przez miesiac na wakacjach NIGDY WIECEJ, ludzie niesympatyczni, jacyś dzicy, pierwszy raz cos takiego widzialam, SZOK!!!! Jacys małomówni, i w sklepie, i na ulicy. Nikt sie nie uśmiecha. Ciotka mowila,ze tutaj tak jest,ale ona przywykła, bo mieszka juz praiwe 15 lat. Ja nie mogłabym, koszmar.

Gość niebieskookaelk
ja jestem z Ełku i jestem dumna z tego miasta :) pozdrawiam cie ełczanko:) czesto tu zagladam a ty? :)

Gość Marek z Warszawy 36
heh, zgadza sie w wwwie tez sporo chamsta jak w calej Polsce. ale tak na serio, elk to specyficzne miasteczko. Zreszta sporo jest artykułow na temat mentalnosci ełczan. Nie moglbym tam żyć.

Gość a ja jestem z warszawy a lubie
elk i okolice chcialabym tam kiedys zamieszkac po studiach

Gość ja jestem z
marek, podaj coś więcej na temat tych artykulow, chetnie poczytam. Chociaz nie moge zgodzic sie z opinią.

Gość kluska na dupie
Ełk to gówno. Kto byl ten wie o co chodzi.

Gość ełczanka
ubawiłam się czytając Wasze wypowiedzi:D:D:D Kocham moje miasto, mieszkam tutaj już 40 lat, bo przez 10 lat mieszkałam w Warszawie i nigdy więcej stolicy...

Gość niebieskookaelk
wole mieszkac w pieknym ełku nad samym jeziorkiem :) przyjedzcie do nas warszawiacy zakichani w lato to napewno szybko nie wrocicie do swojej beznadziejnie uksztaltowanej stolicy!

Gość ełczanka
niebieskookaelk - pozdrawiam Cię. Ja też kiedyś częściej tutaj bywałam, ale jak sama widzisz - teraz nie można na kafeterii normalnie pogadać... wszyscy tutaj to ludziska z wielkich miast, oczywiście "wykształceni"... szkoda słów. Znikam już dzisiaj

Gość ja jestem z
no wlasnie jezioro... zatesknilam za tymi wypadami na laweczke:) choc juz chyba jestem za stara hehe

Gość a Grajewo
I te imprezki nad jeziorkiem ...Fajnie jest w Elku. Ci co pisza ze nie ,pewnie nigdy tam nie byli.